Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők! Asszonyok! Milyen gyakran...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Asszonyok! Milyen gyakran szoktatok háromfogásos ebédet készíteni a párotoknak?

Figyelt kérdés
2020. júl. 11. 00:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Vasárnaponként. Egyébként leves + második elég
2020. júl. 11. 06:52
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam, ritkán van leves. Valahogy senki nem igényli nálunk. Desszert meg inkább uzsonnára, ha elkap a süti sütés hétvégén.
2020. júl. 11. 07:00
 13/21 anonim ***** válasza:
33%
Minden nap főzök. Leves kb heti 2x van, deszertet ledig sosem sütök. Egy az, hogy nem vagyunk édes szájúak, a másik hogy a sütéshez béna vagyok. Bármit bármikor megfőzök, csak sütnöm ne kelljen...
2020. júl. 11. 08:53
 14/21 anonim ***** válasza:
69%
Soha, egy fogással is képes túlenni magát.
2020. júl. 11. 09:02
 15/21 anonim ***** válasza:
85%

Nincs három fogásos kaja.

Minek?

Nem vagyunk levesesek, desszert szintén olyan, hogy alig eszünk belőle. Egy normális főétel, és kész.

2020. júl. 11. 09:12
 16/21 anonim ***** válasza:

Talán egyszer vagy kétszer volt ilyen az évek alatt, amúgy csak egy fogást szoktam készíteni. Néha az is felesleges.

MINDENBŐL egyszer vagy nagyon maximum kétszer szed, aztán én 3 napig eszem ugyanazt, vagy megy a kukába.

2020. júl. 11. 10:46
 17/21 anonim ***** válasza:
39%

Soha.

Általában egy nagy fogást eszünk, utána gyümölccsel, nasival, és együtt szoktuk elkészíteni.

2020. júl. 11. 13:12
 18/21 anonim ***** válasza:
62%
Nem vagyunk túl levesesek, így azt nem gyakran főzök. Ha főzök is, akkor sem eszünk mindkét fogásból egyszerre. Sütit még ritkábban sütök, mert kettőnknek túl sok egy tepsinyi. Ha édességre, nasira vágyunk, akkor inkább csoki, gyümölcs, chips... Nagyon sok lenne egy háromfogásos ebéd, nem férne belénk. :D
2020. júl. 11. 13:29
 19/21 anonim ***** válasza:
62%
Én sokszor azért csinálok levest is, mert maradnak levek amiben pl főtt a krumpli, vagy cékla, vagy bármi és abból gyorsan csinálok levest is ne kelljen kiönteni, mert az is finom és jólesik egy kis meleg leves. Desszert az meg lehet csoki is.
2020. júl. 11. 15:19
 20/21 anonim ***** válasza:
79%
Amikor volt párom, sem készítettem neki 3fogásos ebédet soha. Levest + főételt igen. Desszert, ha volt, az bolti volt. Külön nasinak néha sütöttem vmit. Meg különben sem egészséges szerintem annyi desszert.
2020. júl. 11. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!