Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnek ennyire bunkók a közvetlen ismerőseink?
Figyelt kérdés
Barátommal 2 éve vagyunk együtt, 1,5 éve együtt is élünk (én 29, ő 32). 2 hete találtunk az út mentén egy dobozban egy kölyökcicát. Nem volt egy percig sem kérdés, hogy hazavisszük és lesz egy háziállatunk, akinek mindent megadunk. Azóta rengeteg örömöt, vicces pillanatot hoz az éltünkbe, ezért csináltunk neki külön egy Insta oldalt, ahol ezekből néhányat megosztunk. Számomra döbbenetes, hogy az egyik tök jó barátunk képes volt olyat írni, hogy gyerekes, amit csinálunk, az egyik rokonom pedig azt, hogy pótcselekvés és inkább gyereket kellene már szülnöm. Szerintem senkinek semmi köze hozzá, hogy mikor szeretnénk gyereket vállalni.
30 évesen már nem ott kéne tartani, hogy insta profilokat kreálunk macsának... gyerekesek vagytok. Miért nem lehet örölni a cicának anélkül, hogy szétkürtölnétek a világnak?
2020. júl. 10. 13:40
12/20 anonim válasza:
Szerintem is röhejes és attól még, hogy jó barát még joga van a véleményéhez, nem kell minden olyan dolog miatt ujjongania, amit baromságnak tart. Ha valamelyik barátom csinálna a macskájának egy külön oldalt, én is kirögögném, de nálunk ebből nem lenne sértődés, mert vagyunk olyan kapcoslatban, hogy a negatívat is elfogadjuk egymástól, nem csak a pozitívat. Ami viszont a gyerekvállalást illeti, ahhoz viszont tényleg semmi köze, ezt nyugodtan meg is mondhatjátok neki.
2020. júl. 10. 13:42
13/20 anonim válasza:
Szerintem az instának van egy negatív fennhangja bizonyos körökben. Insta-celebek, influencerek, félpucéran pózoló nők jutnak az emberek eszébe illetve hogy mi mindent megtennének a népszerűségért. Nincs gond az insta oldallal, amíg nem kifejezetten azzal a céllal fogadtátok be a macskát, hogy majd ettől lesztek híresek - márpedig nálatok nem ez a helyzet.
Ismerőseim törpenyulának facebook-oldala van, ők nem kaptak ilyen kritikát.
Mellesleg én idegen állatokat nem követek be, de az a nyuszi nagyon cuki, amikor karácsonyra ajándékot adtam az ismerősnek, volt benne egy nyuszi nyakőrv is. :)
2020. júl. 10. 13:45
14/20 anonim válasza:
Sosem szólok bele senki életébe. Ha valaki insta oldalt csinál egy macskának akkor azt csinál...
Viszont véleményt nyilvanítani lehet úgy gondolom mindenkinek. Ahogy azt az ismerősöd is tette, attól függetlenül hogy ez neked nem esik jól.
Ha titeket az tesz boldoggá hogy egy macskának ilyen oldalt csináltok,akkor hajrá!
Ha őt a gyerek teszi boldoggá, akkor hajrá, lehet gyereket csinálni neki!
Viszont ő a gyerekcsinálós dumájával nagyon az emberekbe belenevelt sémákat követi.
Legyen párod, legyen házad, legyen kocsid, legyen gyereked....ezek a célok hogy ezeket egy ember elérje....ha ezek megvannak majd boldog leszel! Kb ezt hiszi a többség. Aztán nagyon nem így van....de ez már off téma...
2020. júl. 10. 14:06
15/20 anonim válasza:
Én annak idején a kutyámat szerettem úgy, mint egy gyereket. De nem csináltam neki insta oldalt, vagy facebook oldalt, ahogy a gyerekemnek sem. Mindenkinek joga van a véleményéhez, szerintük ez gyerekes dolog és igazuk van. Azt persze nem kellett volna mondaniuk hogy csináljatok inkább gyereket, gondolom annak is lenne egy insta oldala, akkor már inkább macska. Nem, nem bunkók, hogy véleményük van.
2020. júl. 10. 14:16
16/20 anonim válasza:
Ez egy olyan ország, ahol az emberek nagy részére valami igaz ezek közül: A rendszerváltás előtti besúgók szintjén van, jobban érdekli 100 évvel ezelőtti dolog, mint az aktuális helyzet, dögöljön meg a szomszéd tehene is, mérkeres' a másik többet. Ja és gyűlöletkampánnyal lehet választást nyerni.
Ez van. Rengeteg a finoman szólva is alacsony értelmi és érzelmi szintű ember. Nem tehetsz velük semmit, maximum megpróbálod annyira kizárni őket az életedből, amennyire csak lehet.
A legtöbb ilyen szintű embert egyszerű felismerni: Egy egyszerű "miért?" kérdésre sem képesek válaszolni.
Pl. miért gyerekes az insta oldal? Mert csak. Ez nem válasz, ez nem érv.
2020. júl. 10. 14:55
17/20 anonim válasza:
Kioktatni valakit tök marginális dolgokban rohadtul felnőtt viselkedés amúgy.
2020. júl. 10. 15:05
18/20 anonim válasza:
Tényleg elég tapintatlanok, de szerintem ne törődjetek velük, vagy vágjatok vissza nekik kellemetlen dolgokkal. Ha van már gyerekük, akkor lehetne "és mikor jön a következő" és hasonló "kellemes" kérdések. Hátha leesik nekik, hogy milyen jó érzés ez. Boldog életet kívánok az új cicátokkal :)
2020. júl. 10. 16:44
19/20 anonim válasza:
A bunkókat le kell tojni meg aki ilyenekbe belepofázik. Bar ez az állatoknak is insta oldal szerintem elég gyerekes sorry, de ha nektek jó akkor hajrá.
2020. júl. 10. 18:28
20/20 anonim válasza:
bezzeg ha Te mondanád meg a véleményed akkor vérig lenne sértve!!! én ezért is jöttem le a facebookrol, nem az hogy nem bírom a kritikát, hanem mert ennyi f@szkalap az ismerősöm. nem beszélgetek már senkivel. nem kell az hogy feleslegesen megbántsanak, én életem, és igy sokkal jobb, csak a saját belső érzéseimre figyelek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!