Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy lehetnek ennyire bunkók...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetnek ennyire bunkók a közvetlen ismerőseink?

Figyelt kérdés
Barátommal 2 éve vagyunk együtt, 1,5 éve együtt is élünk (én 29, ő 32). 2 hete találtunk az út mentén egy dobozban egy kölyökcicát. Nem volt egy percig sem kérdés, hogy hazavisszük és lesz egy háziállatunk, akinek mindent megadunk. Azóta rengeteg örömöt, vicces pillanatot hoz az éltünkbe, ezért csináltunk neki külön egy Insta oldalt, ahol ezekből néhányat megosztunk. Számomra döbbenetes, hogy az egyik tök jó barátunk képes volt olyat írni, hogy gyerekes, amit csinálunk, az egyik rokonom pedig azt, hogy pótcselekvés és inkább gyereket kellene már szülnöm. Szerintem senkinek semmi köze hozzá, hogy mikor szeretnénk gyereket vállalni.
2020. júl. 10. 12:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
80%
Le kell szrni. Hülyék voltak/vannak/lesznek. Nektek meg boldog gazdis éveket a cicussal.
2020. júl. 10. 12:46
 2/20 anonim ***** válasza:
70%
Tényleg gyerekesek vagytok, ha a 2 hete veletek élő macskának insta oldala van. Legalább őszinték; bár a gyerekszüléses beszólás meg a közvetlen családtagtól is bunkó.
2020. júl. 10. 12:46
 3/20 anonim ***** válasza:
71%

Nem gyerekes, ez az új hobbitok. Az ismerősötök nem tisztel titeket, a rokon meg kotnyeles és bunkó.

Mi nagy macskások vagyunk, fb-on több macskás csoportnak is tagjai vagyunk. A csoportban van rengeteg családos, kisgyerekes ember is. Van köztük olyan, akinek annyira különleges a cicája, hogy a csoport tagjainak bíztatására csinált külön oldalt a cicának. Akik macskásak, azoknak ez tetszik. Ettől függetlenül is osztanak meg képet a csoportban is, beszélgetünk is a macskákról stb. Keressetek magatokhoz hasonló társaságot és nem lesz gond.

2020. júl. 10. 12:56
 4/20 A kérdező kommentje:
Nyilván nem fogjuk egy ilyen miatt megszakítani velük a kapcsolatot, de nem tagadom, eléggé rosszulesett. Azért csináltunk neki külön oldalt, hogy ne a mi saját oldalainkat rakjuk tele macskás képekkel, videókkal, hanem akit érdekel, az tudja követni az oldalát, akit nem az meg nem látja a mi oldalunkon.
2020. júl. 10. 12:59
 5/20 anonim ***** válasza:
82%
4 Teljesen logikus, de aki nem szereti annyira az állatokat az nem érti ezt meg. Nem kell figlalkozni a véleményükkel.
2020. júl. 10. 13:01
 6/20 anonim ***** válasza:
85%

Imadom a macsekokat, hol az az oldal?

=^..^=

2020. júl. 10. 13:01
 7/20 anonim ***** válasza:
77%

Én kb. csak macskákat követek az instán, úgyhogy top 1 fan lennék.

Nekik meg jobb dolguk sincs, mint veletek foglalkozni. Jó életük lehet, mondhatom.

Múltkor egy kollégámat oltották szénné (a háta mögött természetesen), mert a fél éves fordulójukon elvitte a barátnőjét étterembe vacsorázni. Hogy azt minek stb. Irigy kutyák.

2020. júl. 10. 13:07
 8/20 anonim ***** válasza:
35%
#2-es vagyok Látom, hogy velem nem ért egyet senki, de azért megjegyezném, hogy 1 macska boldog tulajdonosa vagyok, és csinálok róla képeket (magamnak).
2020. júl. 10. 13:10
 9/20 anonim ***** válasza:
94%

8 Rendben, de téged miért zavar, ha valaki a saját macskájáról képet oszt meg egy külön oldalon, amit azok követhetnek akiket érdekel?

Sokakat érdekel, azok majd megnézik. Akiket nem érdekel, az nem nézi. Attól még nem gyerekes dolog, mert te nem osztod meg a képeid.

2020. júl. 10. 13:17
 10/20 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem is röhejes az instan oldal. De ahhoz hogy mikor lesz gyereketek semmi közük.
2020. júl. 10. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!