Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit teszel hogy kívánatos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit teszel hogy kívánatos maradj a párodnak?

Figyelt kérdés
A mindennapos fürdés fogmosás és körömvágáson kívül.
2020. júl. 7. 14:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
64%

Nem a párom miatt teszem elsősorban, hanem mert ettől érzem magam nőiesnek, de:

A hajamat rendszeresen vágatom (csak a végéből), 3-4 naponta mosom, balzsamozom, mosás után hajápoló és szépen beszárítom.

2-3 naponta borotválkozom majdnem mindenhol (kivéve az arcomat, azt gyantázom a szemöldököm körül és a bajszomnál)

Fogmosás este és reggel, fogselymezéssel együtt, egész nap rágózok szinte és félévente járok fogorvoshoz, nagyon kényes vagyok a fogaimra.

A bőröm este a szokásos arctisztítás, sminklemosás után niacinamiddal (a bőr faggyútermelését szabályozza), retinollal, E vitaminnal, illetve hialuron szérummal kenem (ez a bőröregedést lassítja és tömörebbé, egységesebbé teszi a bőrt), hetente egyszer hámlasztok,hogy puha maradjon és bárhova megyek, használok erős fényvédőt, mert szeretem, ha a bőröm fehér marad és tudjuk mindannyian, hogy a nap és a leégés mennyire öregíti a bőrt. Emellett szinte nincs is olyan napszak, mikor ne használnék valamilyen hidratálókrémet.

Emellett szedek haj-bőr-köröm vitamint és megfelelő mennyiségű folyadékot viszek be minden nap.

Enyhén sminkelek, szedem a szemöldököm, szerintem ez is nőiesebbé tesz, mint amilyen alapból vagyok.

A ruháimra vigyázok és igyekszem nőiesen öltözködni.

Az étrendem nagyrészt sovány húsból és sovány tejtermékből, zöldségből és gyümölcsből áll, egyrészt, hogy egészséges maradjak, másrészt sokat számít az ember megjelenésén is

Heti 4-5x edzek, aminek nagy része kemény, súlyzós edzés, hogy fitt maradjak és tónusos. És egyébként is, ebben a stresszes világban jólesik levezetni a feszültséget.

Kevés alkoholt fogyasztok (inkább csak mikor koccintunk valamire) és egyáltalán nem dohányzom.

Biztos, hogy van, amit kihagytam, de hirtelen ennyi jutott eszembe.

Szerintem a kívánatosságba beletartozik az is, hogy az ember ne egy leprában élje az életét, így figyelek otthon arra, hogy ha teljes rend nem is, de tisztaság legyen. Súlyosan allergiás vagyok sok dologra (por, sok esetben szőr, gombák), így azonnal érzem, ha egy helység nem tiszta. És zavarnak a szagok is. Mivel van egy kutyusunk, miatta is jobban oda kell figyelni a rendre, hogy a szőre ne legyen mindenhol és hogy a földön lévő dolgokat ne rágja szét.

Szintén része a kívánatosságnak, hogy a másiknak jó társasága legyen. Én igyekszem meglepetéseket csempészni a kapcsolatunkba, közös időtöltésre ötleteket gyűjteni és képben lenni a párom számára fontos témákkal és megteremteni a lehetőséget rendszeres beszélgetésekre, minőségi időre.

Ő is ápolt, igényes ember és nagyon odafigyel rám, így természetes, hogy én is igyekszem. Főleg, hogy mindig érzékelteti velem, hogy mennyire örül, hogy velem van (és én is neki :)). Talán kicsit kényszeresnek és pepecselősnek tűnik, amit írtam, de én jól érzem magam így és a kapcsolatom előtt is figyeltem ezekre a dolgokra. Szóval nagyrészt magamért csinálom, de úgy gondolom, hogy a párom szemében is fontos dolgok ezek. Nem egyszerre hoztam be mindet az életembe, hanem lépésről lépésre, így ma már meg sem kottyan, hogy hétköznap egy óra elmegy az edzésre nagyjából, illetve hogy a többi dologra reggelente fordítsak egy röpke fél órát.

2020. júl. 7. 14:37
 12/27 anonim ***** válasza:
59%
Ja, és 26N
2020. júl. 7. 14:38
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Én magamhoz illő párt keresek és a kapcsolatunkat igazítjuk magunkhoz, nem pedig párt keresek és neki felelek meg. Aki velem összejön, az arra mond igent, amilyen én vagyok. Tehát csak az ő kedvéért nem teszek ilyesmit, viszont tetszik neki amilyen vagyok és ahogy élek.

Tehát, mikor egyedül voltam is jártam fodrászhoz, kozmetikushoz, edzeni, sminkeltem, parfümöt használtam, otthon sem mászkáltam ócska szakadt göncökbe, odafigyeltem az öltözködésemre, a környezetem tisztán és rendben tartottam, főztem finomakat stb. A kapcsolatomban is ilyen vagyok, ez pedig jó így a páromnak.

2020. júl. 7. 14:38
 14/27 A kérdező kommentje:
12es ez már már az álom nő kategória. Ennyi mindenre van időd a mindennapi hajtás mellett?
2020. júl. 7. 14:52
 15/27 anonim ***** válasza:

Nőként: szoli, rendezett haj, kevés smink.

Magam miatt öltözök fel normálisan és járok edzeni.

Férfitól amit elvárok, rendezett haj/szakál.

A másik belsőre vonatkozik, hogy bókoljon, ölelgessen, mondja, hogy kíván, ettől én is kívánni fogom őt.

Lehet valaki extrán kicicomázott a fején meg látott a kedvetlen unottságot... hát kössz

2020. júl. 7. 14:52
 16/27 anonim ***** válasza:
78%
Ennyi mindenre van ideje? Hiszen csak magával foglalkozik :DDD Megnézném én ezt egy tisztességes munkahely, nagyobb lakás, 2 gyerek és fejlődés mellett :D De persze, 25 évesen kutya-macska-élet nélkül simán! :D
2020. júl. 7. 14:54
 17/27 anonim ***** válasza:
77%

14

Mint írtam, az edzés egy óra, bemelegítéssel, nyújtással és tisztálkodással együtt másfél.

A többi annyira rutin, hogy reggel fél óra alatt megvan. Amíg más a sminkkel bíbelődik, én ezzel. Nekem a smink kimerül 10 percben és akkor sokat mondtam.

Gyerekem valóban nincs (csak a kutyus), de én is 8 órában dolgozom informatikusként. Szerintem elég tisztességes munkahely úgy, hogy van ennek megfelelő egyetemi végzettségem is. Utána haza, edzés és még van pár óránk együtt lenni, plusz ott a hétvége is.

2020. júl. 7. 14:58
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Igazából semmi különöset nem teszek, amit alapból nem teszek meg. Persze volt már, hogy itthonra az ő kedvéért sminkeltem ki. Ezenfelül nem hagyom ellaposodni a kapcsolatot, bár ebben neki is ugyanolyan szerepe van.

Ja, és a körmömet nem vágom minden nap, 2,5-3 hetente műkörmös készíti el. Azonban ugyanúgy járnék körmöshöz, ha szingli lennék. A saját körmöm sajnos gyenge, töredezésre hajlamos, ezért szükséges a műköröm a megjelenésemhez. Először direkt azért csináltattam meg (14 évesen, nyilván akkor még nem volt senkim), hogy több legyen az önbizalmam, és végre az én kezeim is szépek legyenek.

2020. júl. 7. 15:13
 19/27 anonim ***** válasza:
borotválkozom, fodrászhoz járok.
2020. júl. 7. 15:20
 20/27 anonim ***** válasza:

Konkrétan az ő kedvéért semmit. Saját igényem, hogy jól érezzem magam a bőrömben, ruhában, vagy anélkül. Ha valamit más kedvéért teszek, az valahogy mindig olyan erőltetett lesz, így inkább röhejes reakciót vált ki, mint szexit.

Egyébként nyilván ápolom a hajam, bőröm, igyekszem az alakomhoz illően öltözni. Ezen felül rendszeresen sportolok, de leginkább azért, mert imádok sportolni, és odafigyelek az étkezésre is, mert sokkal jobban érzem magam, több az energiám, szebb a bőröm, dúsabb a hajam, ha jól eszek. Az, hogy az utóbbi fél évben leszálkásodtam egy kellemes mellékhatás :D

2020. júl. 7. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!