Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit teszel hogy kívánatos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit teszel hogy kívánatos maradj a párodnak?

Figyelt kérdés
A mindennapos fürdés fogmosás és körömvágáson kívül.
2020. júl. 7. 14:18
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
72%
Ezeken kívül annyi, hogy tartom a súlyom, ugyanannyi vagyok most, mint amikor megismerkedtünk. Egyszer baleset után híztam egy csomót, de azt utána gyorsan le is adtam. Korábban se sminkeltem, most sem, korábban sem cicomáztam magam, most sem, ezen a téren semmi se változott, kb. olyan vagyok mint amikor megismert, a stílusom is szinte ugyanaz.
2020. júl. 7. 14:21
 2/27 anonim ***** válasza:
71%
Edzek heti minimum 3-szor, szakadt, koszos ruhában nem mutatkozom előtte, kedvenc illatú parfümömmel fújom be magam, néha felveszek a kedvéért szexi fehérneműt és ruhát, arcomat kitisztítom lefekvés előtt, megyek havonta fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz, pilláshoz, szoláriumba hetente, szőrtelenítek. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
2020. júl. 7. 14:23
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok, de rövid a lista. Szőrtelenítés, haj, szexi fehérnemű/vagy éppen nem viselés, szoknya, magassarkú hordása.
2020. júl. 7. 14:24
 4/27 anonim ***** válasza:
87%

Arcszörzetem az ő ízlése szerint alakítom és általában szörtelenítek vagy fazonra vágom. Általa választott parfümöt használok.

F

2020. júl. 7. 14:24
 5/27 anonim ***** válasza:
81%

Nem vágom mindennap a körmöm :)

De amúgy semmi extra. Odafigyelek, hogy ne hízzak el, meglegyen egy ápoltsági szint, gyakran megölelem, megsimogatom, és igyekszem vidám szemmel nézni a világot.

Ha szexis fehérneműre meg forró sztriptízre gondoltál, na azt semmiképp :)

2020. júl. 7. 14:25
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Azt adom ami vagyok, akkor és úgy ahogy a helyzet megkívánja, és a hangulatom diktálja:D
2020. júl. 7. 14:26
 7/27 anonim ***** válasza:
72%
#5 vagyok, kiegészítés: azért nem szexi fehérneműzök, mert nem az tetszik a férjemnek, hanem a sima :)
2020. júl. 7. 14:27
 8/27 anonim ***** válasza:
88%

Miatta semmit sem csinálok.

Magamért csinálom és örülök, hogy tetszem neki így.

2020. júl. 7. 14:27
 9/27 anonim ***** válasza:
63%
Pénzt keresek.
2020. júl. 7. 14:28
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Odafigyelek, hogy ne hízzak el, ápolt maradjak, alkalmanként kidobálom a ruhatáram régebbi (szakadozott, nem olyan jó állapotú) darabjait, hogy azért mégse lásson kimoshatatlan foltokban meg lyukas mackóban, illetve elég sokat kacérkodok vele, éreztetem vele, hogy vonzónak tartom és kívánatosnak, amikor hazaér, vidáman és frissen igyekszem fogadni, meghallgatom a nyűgjeit és támogatom a mindennapi nehézségekkel való megküzdésben. Igazából a szexi fehérnemű meg a szerepjátékok nem érnek semmit, ha nincs meg egy alap vonzalom, azt pedig nem feltétlenül csak külsőségekkel éri el az ember. Legalábbis, szerintem.
2020. júl. 7. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!