Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok füllenteni, vagy hazudni a párotoknak dolgokban?
Nem szoktam. Pont azért, mert én is mindig erre gondolok, hogy ha vele nem tudom megosztani, aki a legközelebb áll hozzám, akkor mégis kivel?
Mikor összejöttünk azt mondtam neki, hogy ígérjük meg egymásnak, elmondjuk akkor is, ha sz@r! Azóta is ebben a szellemben élünk :)
Igen. Apróságokban, amikről tudom, hogy eltérő a véleményünk. Elkerülöm a fölösleges vitákat.
N
Amikor a szülinapjára vagy karácsonyra veszek neki ajándékot, akkor igen.
Egyébként már akkor is lebukok, mert baromi rosszul hazudok, ő meg ismer.
Szoktam, mikor meg akarom lepni valamivel, bár igazából ahogy rám néz sejti, hogy sántikálok valamiben.
Illetve mikor beteg vagyok/rosszul vagyok azon is szoktam szépíteni, hogy nem is olyan vészes, mert tudom olyankor aggódik értem nagyon.
Ezekben a dolgokban oda-vissza szoktunk füllenteni, de ezen kívül mindent megbeszélünk, elmondunk a másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!