Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A külön kassza okozhat ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A külön kassza okozhat ilyen érzést?

Figyelt kérdés

mintha közünk nem lenne egymás dolgaihoz vagy egymáshoz. Nincsenek megbeszélések h hogy is állunk vagy h ez most belefér e a költségekbe stb.

Mindenkinek saját pénze van. Havi 3x kb ő bevásárol én a rezsit stb fizetem. Ezen felül nincs közös pénzügy. Én azt érzem mintha csak összeköltöztem volna egy emberrel ennyi.

2020. jún. 24. 08:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. A közös számla mellé mindkettőnknek van bankkártyája és a lakossági folyószámla mellé egy megtakarítási számla amire félretesszük a megvalósítandó célokra a pénzösszegeket.
2020. jún. 24. 13:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Nálunk közös kassza van úgy, hogy időről-időre átbeszéljük az anyagi helyzetet. Nem veszünk semmi nagy dolgot anélkül, hogy megbeszélnénk (pl laptop, mobiltelefon stb). Ezen kívül mindenettőnknek van egy ugyanolyan összegű "zsebpénze" amivel azt csinál amit akar, ha akarja elfagyizza vagy bármi.

Ami ezeken felül fennmarad az megy egy megtakarítási számlára.

2020. jún. 24. 16:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem közös számlára érkezik a fizetésünk, de közösnek tekintjük a bevételeinket. Ha az ember valakivel közösen tervez, akkor az anyagiakról is kell tudni beszélni. Nekünk az a rendszer vált be, hogy a fizetésünkből mindketten félreteszünk hó elején x összeget a saját megtakarítási számláinkra. Az összes többi a kötelezettségeinken túl arra költhető, amire akarjuk. A kecske is jól lakik, a káposzta is megmarad. :) Hogy mire költjük a megtakarításunkat, azt mindig közösen beszéljük meg, szó nélkül egyikünk sem nyúl hozzá, legyen szó bármiről is.

Üljetek le és igenis beszélgessetek a pénzügyeitekről, mert ennek így nem sok értelme.

2020. jún. 28. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!