Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak - akik jól kerestek - mit gondoltok a közös kasszárol abban az esetben, ha a pártok /később feleségetek sokkal kevesebbet keres nálatok?
Nem gondoljátok azt, hogy a másik csak feleli azt, amiért Ti dolgoztatok meg?
Bevallom, hogy rettegek, hogy egyszer megtudja a párom, hogy milyen keveset keresek. (Mielőtt félreértés történne, tanult vagyok, de ezt a szektort itthon szándékosan sorvasztjak, váltani nem akarok, mert ezt szeretem, ezért tanultam évekig egyetemen és doktorálni is szeretnék, de úgyis töredéke lesz a fizetésem az ovenek.)
Tudom, hogy kár ezen pörögni már mist, de nagyon szégyellem magamat, pedig tudom, hogy keményen dolgozok és amúgy értékes a munkám, mégis kevesebbnek érzem magamat. Az ismerőseim azt mondják, hogy hülyeség ezen aggódni, mert a házasságban minden közös, de vajon a férfiak is ezt gondolják?
Ha pénzben mérném a kapcsolatot, ku rvát tartanék. :)
A fogalom számomra, hogy feléli, amit én keresek, irreleváns. Azt akkor csinálja az ember, ha semmit nem csinál, mégis kap pénzt. Ha a feleségem lényegesen kevesebbet keresne, mint én, akkor sem tudnám azt mondani, hogy feléli, mert hihetetlen mennyiségű szeretettel, tisztelettel és törődéssel halmoz el. Egy odaadó, jó társasággal, finom süteményekkel, kedves mosollyal, jó ötletekkel. És bizony sokat segít, többet, mint amennyit nyerne akkor is, ha semmit nem keresne.
ÉN.
1.: Nem érdekel a barátnőm pénze. Akár pincérlány, akár orvos.
2.: Nem kell közös kassza. Ha valami kell neki, akkor van szája, és szól, hogy kell.
"töredéke lesz a fizetésem az ovenek."
Gold digger
A férjem programozó, nekem is van ugyan egyetemi diplomám, de soha az életben nem fogok annyit keresni, mint ő. Ez így volt akkor is, amikor összejöttünk, mégsem volt számára kérdés sosem a közös kassza, amint összeköltöztünk, minden közösben ment. Amikor összeházasodtunk, rákérdeztem a házassági szerződésre, hallani sem akart róla. Most úgy néz ki, saját vállalkozást indít, már így is 3x annyit kap kézhez, mint én, de ha az beindul, akkor aztán főleg nagyobb lesz az eltérés. Ismét rákérdeztem, hogy biztos nem akar-e házassági szerződést? Meg se akarja hallani a kérdést.
Szerintem ha neked is van munkád, amit szeretsz, amiben kiteljesülsz, akkor a legtöbb (normális) pasi nem problémázik a közös kasszán. Más lenne a dolog fekvése, ha te nem dolgoznál egyáltalán semmit, a háztartásban sem vennél részt, családot sem akarnál, és úgy egyébként nem adnál bele semmit a kapcsolatba. Az nyilván zavarná őket, ez mindenkit, de szerintem itt sem a magas kereset hiánya a legrosszabb.
Biztos vagyok benne, hogy a pártok mind többet keresnek nálam :)
Viccet félretéve: természetesen nem zavarna. Az anyagi helyzet csak nektek nőknek számít. Mi férfiak legfeljebb annyit várunk el, hogy a nő ne legyen lusta munkát vállalni.
Nálunk én keresek jóval többet, mint a párom. Mégis közös kasza! Soha nem voltam pénzbszó.
N27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!