Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megy a munka és a háztartás összeegyeztetése?
Mennyire szempont egy gyerekvállalásnál hogy ez mennyire megy jól a nőnek?
( hisz többet foglalkozik vele pláne az elején)
Ez de buta hozzáállás:
”vkinek pénzt is kell keresni"
Ő is visz haza pénzt.
Nem te tolod haza a mamutot!!
Az abc azért megy? Ha már a számok nem.
Nem èrtem a kèrdèst. Igen, az elejèn az anyuka többet foglalkozik a babával, de akkor otthon van, ès nem dolgozik. Tehát nem kell a munkával összeegyeztetni.
Ha meg visszamegy dolgozni, akkor kettőtök dolga ezt összeegyeztetni.
Gyerek előtt fele-fele arányban csináltuk a házimunkát kb. kérdés és vita nélkül. Amíg otthon voltam a gyerekekkel, szinte mindig én csináltam mindent itthon, hiszen otthon voltam, nem esett nehezemre. Jobban örültem, hogyha a férjem velünk volt, akkor inkább csináljunk minőségi programokat, menjünk mindenfelé, ne a háztartással bíbelődjünk. Nekem is jobban esett kimozdulni végre, mint azon rugózni, hogy ő mennyit tesz a házimunkába ezidő alatt. Valahogy evidens volt az egész.
Aztán amikor visszamentem dolgozni megint feleztünk és a gyerekeket is bevontuk.
Egyébként a GYED maximalizálva van, szóval én pl. a korábbi fizetésem felét sem kaptam. :) Az azért nagy érvágás volt a család bevételében. Aztán a második baba születésénél meg kifejezetten "jól kerestem" a kis korkülönbség miatt. Azért jó fizetés mellett nem fog felkopni az ember álla addig, amíg otthon babázik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!