Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kisdolog végzése ilyen nyíltan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisdolog végzése ilyen nyíltan nem gáz szerintetek?

Figyelt kérdés
A barátnőm ha elkezd egy történetet sokszor nyitott ajtónál pisil és úgy folytatja, vagy ha kirándulni, sétálni megyünk és pisilnie kell sem vonul arrébb hanem ott közvetlen mellettem végzi és még mosolyog is rám, nem érti, hogy ez hogy lehet gond. Ha én fürdök, akkor is simán bejön és nem zavartatja magát. Kissé szokatlannak tartom ezt, bár elfogadtam, más is így van ezzel?
2020. jún. 18. 09:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
32%
Nekem ez tök alap, páromnak is
2020. jún. 18. 17:11
 12/15 anonim ***** válasza:
59%
Nálunk ez tök rendben van. Úgy kezdődött, hogy valamit magyarázott a párom miközben pisiltem és nem hallottam, ezért kinyitottam az ajtót. Teljesen természetesnek vette, elismétéltem. Azóta olyan lakásban lakunk, amiben egyben van a fürdő-wc. Nem csinálunk gondot abból, ha a másik zuhanyzik, de az ajtót is ritkán csukjuk be. Nekünk ez teljesen természetes. Ha neki nem lenne az, akkor nyilván nem csinálnám. Beszéljétek meg. :)
2020. jún. 18. 20:14
 13/15 anonim ***** válasza:
58%
Lehet a barátnődnél ez családi szokás volt, ez neki természetes. Nálunk a családban simán benyitunk a másikra, ha akarunk neki mondani valamit vagy nyitott ajtónál pisilünk. Párom családjában ez tabu volt, őt nagyon irritálja az ilyesmi a nevelése miatt, ezért ezt elmesélte nekem és mi azóta nem kezeljük ilyen nyíltan. Simán felfogtam, hogy neki ez kínos és egyáltalán nem volt ciki, hogy szólt. Ahány ház, annyi szokás. Simán mondd el neki, hogy ez neked kínos, meg fogja érteni.
2020. jún. 18. 21:38
 14/15 anonim ***** válasza:
18%

A férjem simàn bejön pisilni ha épp fetrengek a kàdban és óràkig olvasok😂 . Engem nem zavar, előtte viszont én nem pisilek, túl szégyenlős vagyok ehhez. Zuhanyozni együtt szoktunk. A nagydolog persze màs. Az magànyos tevékenység.

34/N

2020. jún. 18. 23:40
 15/15 anonim ***** válasza:
71%

Nálunk a nyitott ajtónál pisilés a gyerekekkel kezdődött.

És ahány ház, annyi szokás.

Én pl póló bugyi megyek kvt főzni, a férjem meg felöltözik azonnal ahogy felkel. Én akkor megyek be fogat mosni, ha végzett a zuhannyal, ő simán nézeget közben...

Mivel nem mindennapos, plusz nem tabu, nem csinálunk belőle ügyet maguk között. Ettől függetlenül tudunk viselkedni, nem rontunk rá másra pl.

2020. jún. 21. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!