Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisdolog végzése ilyen nyíltan nem gáz szerintetek?
Figyelt kérdés
A barátnőm ha elkezd egy történetet sokszor nyitott ajtónál pisil és úgy folytatja, vagy ha kirándulni, sétálni megyünk és pisilnie kell sem vonul arrébb hanem ott közvetlen mellettem végzi és még mosolyog is rám, nem érti, hogy ez hogy lehet gond. Ha én fürdök, akkor is simán bejön és nem zavartatja magát. Kissé szokatlannak tartom ezt, bár elfogadtam, más is így van ezzel?2020. jún. 18. 09:41
1/15 anonim válasza:
Minden ember más. Nekem is fura de neki ezek szerint nem. Ha téged zavar kérd meg nyugodtan, hogy menjen arrébb, csukja be az ajtót stb. Nem nagy dolog.
2/15 Lachesys válasza:
a pisi engem se zavar. a barátom mondjuk nem szereti ha fürdés közben rányitok, meg ő ilyesm mint te, hogy inkább privát ez és zavarja, szóval becsukom az ajtót, de alapból kb olyan lennék mint a barátnőd. D:
3/15 anonim válasza:
Szerintem aranyos dolog hogy melletted pisil és közbe beszél hozzád.😁
Te egy kicsit konzervatívabb vagy, nincs ezzel gond.
4/15 anonim válasza:
Teljesen emberfüggő. Valakit zavar, valakit nem, valakit lehet pont ez izgat. Az utolsót csak abból gondoltam, hogy mosolyog rád közben a barátnőd.
5/15 anonim válasza:
Ilyenkor nem érzel semmi bizsergést a gatyádban????
6/15 anonim válasza:
Lehet, hogy csak szoktat a pisihez és hamarosan előáll a titkos vágyával, nevezetesen, hogy lepisilhessen. :)
7/15 anonim válasza:
Engem is zavart, az exem is ezt csinálta. Bár egy idő után már nem érdekelt.
8/15 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok mint a barátnőd, egyszerűen így szocializálódtam, otthon simán bejött bármelyik tesóm szarás közben, zuhany közben is, hogy dumáljunk. Szegény férjem arcát a mai napig nem felejtem el, amikor összeköltözés után nem sokkal bementem hozzá wc-zés közben, mert eszembe jutott valami halatszhatatlan :D
9/15 anonim válasza:
Nálunk is ilyen lazán van kezelve.
10/15 anonim válasza:
Nálunk ezt a barátom kezde, eleinte zavart, de megszoktam Azóta pisilésnél, zuhanyzásnál ki-be járkálunk a fürdőben, csak a nagydolog tabu ilyen téren.
Egyébként otthon ez egyikünknél sem volt divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!