Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális reakció ez összeköltözés előtt?
Több mint 5 éve várok arra hogy összeköltözzünk. Most a jövő hónapban ez sikerülni fog, viszont elbizonytalanodtam hogy hogyan fogunk kijönni, hogy osztjuk meg a házimunkát, az ételkészítés kérdése is hogy lesz, hogy majd be kell számolnom neki arról hogy hova megyek vagy hol voltam, és még sorolhatnám. Szóval egyre jobban nem akarom az egészet. Ez normális és majd elmúlik? Nálatok hogy volt?
Egyébként lány vagyok.
Az hogy nem akar egyből dolgozni, nagyon nem normális. Te fogod eltartani?
Én akkor költöznék csak össze, ha már van munkája.
Akkor beszèljetek róla. Ne akkor derüljön ki, hogy jahh, ő azt hitte, hogy mint nőnek, a te dolgod lesznek ezek...aztán addigra már beleőlted a megtakarításod egy nem működő dologba.
Jobb bizonyos dolgokat előre megbeszèlni, aztán nyílván majd alakulnak a dolgok.
A másik. Ne csak a te megtakarításodból költözhetnek össze. Az meg a minimum, hogy legyen addigra munkája. Amíg nincs, addig semmi esetre sem mennèk. A megtakarítás nem arra van, hogy feleslegesen felèljètek. Hanem ha tènyleg úgy adódik, akkor legyen mihez nyúlni. De most nem adódik úgy. El lehet tolni azt az összeköltözèst mèg 1-2 hónappal, mikor már ő is hozzá tud tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!