Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tudom illetlen kérdés, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom illetlen kérdés, de anonin oldal. Mennyi megtakarításod van neked és mennyi a párodnak?

Figyelt kérdés
Kort, nemet írhattok és mióta vagytok egy pár.
2020. jún. 14. 23:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

20-ashoz kiegészítés:

Van egy garzon még tulajdonomban kb 24-25 millió lehet az értéke jelenleg.

31/N

2020. jún. 15. 10:25
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb. 800 ezrem van, a páromnak úgy tudom 10 millió körül. Nekem közös lakásom van a testvéremmel, neki van saját. Én kb. 1 éve dolgozom teljes állásban, ő kb. 30 éve ( 20 év van köztünk)... Sokkal puritánabb alkat mint én, a fizetése 2/3 részét biztos elteszi. Én nehezebben spórolok, sokat költök magamra és a kezdőfizetés is alacsony.
2020. jún. 15. 10:34
 23/29 anonim ***** válasza:
19%

És akkor most jöjjenek a Gyurcsány-imádók, hogy mennyire rosszul élünk mi magyarok...🤔🤔🤔

Tíz-tizenöt évvel ezelőtt nem ilyen válaszok születtek volna.

2020. jún. 15. 11:03
 24/29 anonim ***** válasza:
Mi külföldön élünk. A közös megtakarításunk jelenleg 74 ezer euró, nekem külön van még 16 ezer, az övét nem tudom pontosan, de 25 ezer körül, mivel részvényei is vannak a fizetése mellett és kevesebbet költ utazásra, mint én.
2020. jún. 15. 14:01
 25/29 anonim ***** válasza:
Off, de jól esik leírni: Házasságban pár tízezer forintom volt a számlámon általában - nem volt közös kassza - , három évvel válás után 2 milló. (F49)
2020. jún. 15. 16:41
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos kb. 50 000 Ft megtakarításunk van összesen kettőnknek. :/ 1,5 éve dolgozunk még csak, és albérletben lakunk, ami nagyon viszi a pénzt, plusz nem keresünk sokat, így nem igazán tudunk félretenni. Illetve többször volt olyan helyzet, amikor sok pénz elment még a szokásos kiadásokon kívül (pl. állatorvosra).
2020. jún. 16. 14:26
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
nekem 220ezer ft, férjemnek 1,5 millió, ami végül is közös, mert a hitelünket fogjuk belőle köv hóban végtörleszteni.
2020. jún. 16. 14:59
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Házasok vagyunk, közös kassza van. Ami van pénz éppen, lakás felújításra gyűjtöttük. Kb. 2 millióba kerül most éppen ez amit csinálunk. Anyagokat már megvettük. Kb annyi pénzünk van amennyi a munkadíj. Több nincs éppen. Ha úgy vesszük jelenleg nincs semmilyen félre tett pénz... De ha gáz lesz a munkahelyemmel, akkor elodázzuk és a felújítós lesz a tartalék. De első sorban most lakásos pénznek tekintjük.

Nincs külön pénzünk.

Furcsa, hogy sokan külön kasszán vannak... Örökség más nyilván, jogilag az nem is közös, de én azt is betenném a közösbe ha valaha egyszer olyan volna. De mindenki másképp csinálja.

2020. jún. 16. 15:11
 29/29 anonim ***** válasza:

A lakásunk közös, minden költséget feleztünk (önerő, felújítás, bútorozás), a hitelünk is közös.

Nem vagyunk közös kasszán a szó szoros értelmében, de közösnek tekintjük a javainkat.

Az én számlámon 3 millió megtakarítás van, az övén 2 millió. Van két-két lakástakarékunk, amik lassan lejárnak (ezekből végtörlesztjük a hitelünket). Az ep számlámon van 550 ezer, a páromén 200 ezer (nehezen tudtam meggyőzni, hogy kell az neki is :D). Ez "gyerekcélú" előtakarékosság. Illetve jelenleg áll valamivel több, mint 2 milliónk az esküvőnkben, amit nem tudtunk tavasszal megtartani. Ehhez majd még hozzá kell csapnunk kb. 1-et.

A páromnak van egy lakása, amin az anyukája élethosszig tartó haszonélvező. Nem tekintjük vagyonunknak értelemszerűen.

Nagyjából ennyi. Nincs örökségünk.

Én 29/N, a párom 34/F. 4 éve vagyunk egy pár.

2020. jún. 18. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!