Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom illetlen kérdés, de anonin oldal. Mennyi megtakarításod van neked és mennyi a párodnak?
20-ashoz kiegészítés:
Van egy garzon még tulajdonomban kb 24-25 millió lehet az értéke jelenleg.
31/N
És akkor most jöjjenek a Gyurcsány-imádók, hogy mennyire rosszul élünk mi magyarok...🤔🤔🤔
Tíz-tizenöt évvel ezelőtt nem ilyen válaszok születtek volna.
Házasok vagyunk, közös kassza van. Ami van pénz éppen, lakás felújításra gyűjtöttük. Kb. 2 millióba kerül most éppen ez amit csinálunk. Anyagokat már megvettük. Kb annyi pénzünk van amennyi a munkadíj. Több nincs éppen. Ha úgy vesszük jelenleg nincs semmilyen félre tett pénz... De ha gáz lesz a munkahelyemmel, akkor elodázzuk és a felújítós lesz a tartalék. De első sorban most lakásos pénznek tekintjük.
Nincs külön pénzünk.
Furcsa, hogy sokan külön kasszán vannak... Örökség más nyilván, jogilag az nem is közös, de én azt is betenném a közösbe ha valaha egyszer olyan volna. De mindenki másképp csinálja.
A lakásunk közös, minden költséget feleztünk (önerő, felújítás, bútorozás), a hitelünk is közös.
Nem vagyunk közös kasszán a szó szoros értelmében, de közösnek tekintjük a javainkat.
Az én számlámon 3 millió megtakarítás van, az övén 2 millió. Van két-két lakástakarékunk, amik lassan lejárnak (ezekből végtörlesztjük a hitelünket). Az ep számlámon van 550 ezer, a páromén 200 ezer (nehezen tudtam meggyőzni, hogy kell az neki is :D). Ez "gyerekcélú" előtakarékosság. Illetve jelenleg áll valamivel több, mint 2 milliónk az esküvőnkben, amit nem tudtunk tavasszal megtartani. Ehhez majd még hozzá kell csapnunk kb. 1-et.
A páromnak van egy lakása, amin az anyukája élethosszig tartó haszonélvező. Nem tekintjük vagyonunknak értelemszerűen.
Nagyjából ennyi. Nincs örökségünk.
Én 29/N, a párom 34/F. 4 éve vagyunk egy pár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!