Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom illetlen kérdés, de anonin oldal. Mennyi megtakarításod van neked és mennyi a párodnak?
Pontosan nem tudom, nem túrkálok naponta a bankszámlájában. Azt tudom, hogy több nagyobb összegű dologra költött most tehát olyan 2-300 ezer forintnyi lehet. Nekem most lényegesen több mert pár éve spórolok már az új kocsira (milliós összeg ugye de kb mintha nem is lenne megtakarításom, úgy is el fog menni). A közös megtakarításunk 500 ezernél tart kb.
Én 31/N ő 42/F 11 éve együtt.
Közös kasszán vagyunk így a megtakarításaink is közösek. Jelenleg 4 millió van a megtakarítási számlánkon, még olyan 5-600.000 körül kettőnk külön bankkártyáin. Saját lakásunk van (jelen ingatlanpiaci helyzetben 40 millió körüli értékben), de még 6 millió hátravan a hitelből, a megtakarítást alapvetően most erre szánjuk, hogy mielőbb előtörleszthessünk. Alapvetően nem szeretném eladni a lakást, de most érkezik a gyerekünk egy hónapon belül, és hosszú távon ez kicsi lesz nekünk (40nm, 1,5 szoba, azért nem egy ideális hely gyerekeknek), szóval amint kifizettük a hitelt, gőzerővel fogunk félretenni egy új, nagyobb lakásra/házra, ahova bízom benne, hogy 2-3 éven belül már költözhetünk is (remélhetőleg megtartva a mostani lakást, de hát meglátjuk, hogy alakul az anyagi helyzetünk addig), ezzel is növelve a befektetéseink/megtakarításaink értékét.
27N+34/F, kicsit több, mint 6 éve vagyunk együtt.
Mi csak 2 éve vagyunk együtt. Párom megtakarításáról fogalmam sincs. Van neki az biztos.
Nekem volt 3 millió, amit a lányom számlájára raktam. Plusz van kb 1 millióm.
N27
Nem élünk együtt, nincs közös kasszánk és nem függünk egymástól anyagilag, tehát pontosan nem tudjuk mennyi megtakarítása van a másiknak, bár -napi szinten- beszélünk róla.
Relatív melyikünknek van nagyobb "vagyona". Ő a szüleinél lakik, van kb. 50-55 millió megtakarítása, már nem fiatal, negyvenes, vezető beosztásban dolgozik.
Nekem van egy saját családi házam, a gyerekemnek is vettünk egy budapesti lakást, így van kb 7 millió megtakarításom. Én úgy gondolom,hogy valahol a kp-n túl/belül, nekem van nagyobb vagyonom. Főleg a gyerekem miatt :)
Nekem 2,5 millióm van, de nemrég végtörlesztettem 5 milliót.
A páromnak 10 millió van befektetve, de az sajnos örökség...
47 f, 43 N, öt éve vagyunk együtt.
Nekem kB 12 millió. Páromnak nem tudom, hogy összegben mennyi, de van összesen 3 lakása, amibol 2-t jelenleg kiad (örökség).
Párom 37, én 29. 9 hónapja vagyunk együtt.
Engem az lep meg,hogy mennyi pár van külön kasszán. Amíg nincs házasság/gyerek addig természetes, de régebben az első perctől közös kassza volt, manapság ez a ritkább.
Én ezzel egyetértek, csak megjegyeztem.
Utolsó, mi pl nyár végén költözünk ősze, veszünk egy kis kertes házat. Akkor lesz közös kassza. Most sincs vita épp mikor ki fizet.
N27
Nekem likvid vésztartalék jelenleg 300 ezer, ezt fel akarom duzzasztani egy millióra.
Lekötve Fundamenta van, az lassan lejár. Emellett egy nyugdíjmegtakarítás, havi 60-at rakok oda. Egy hónapja meg nyitottam egy középtávú megtakarítást, kb 8%-os kamattal, 6 évre, havi 40 ezret rakok oda. Valamennyim pedig van a tőzsdén.
Páromnak jelenleg talán 1 milliója lehet megtakarításban, tavaly vett autót, akkor kinullázta magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!