Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jómódú párkapcsolatban élő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jómódú párkapcsolatban élő nők! Ti mennyiben járultatok hozzá a jólét megteremtéséhez?

Figyelt kérdés

2020. jún. 11. 17:41
A kérdező szavazást indított:
Nagyjából felesben
Többet tettem bele
A párom többet tett bele
Teljesen az én érdemem
Teljesen a párom érdeme
38 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

Igazából egyikőnk részéről sem mondanám, hogy hozzájárult. Mind a ketten imádjuk a munkánkat, nagy dolgokat szerettünk volna elérni a szakterületünkön ennek meg természetes velejárója, hogy anyagiakban is megmutatkozik. Mind a kettőnknek volt olyan időszaka amikor nullát tett bele, volt amikor mindent.

Egyébként mindig a saját jólétünk volt a cél, nem ilyen lekorlátozós baromságban élünk, hogy jujj dolgozni kell mert az asszony szerint erre meg arra kell a pénz. Van egy nagyobb összegű közös megtakarításunk de ugyan így van egyéni is.

2020. jún. 11. 17:52
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Én tette bele többet.
2020. jún. 11. 17:55
 3/8 Sunshinedoll ***** válasza:
63%
Mi számít jómódúnak?
2020. jún. 11. 18:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A párom jóval idősebb, így ő ebből adódóan többet tud beletenni. Én kezdő vagyok a szakmámban és döcögős az eleje, de pár év múlva én is többet tudok beletenni. A tesómmal közös lakásom van családi segítséggel. Autóm nincs, de már spórolok rá, ha jobban tudnék spórolni akkor lenne is már. Amúgy ő szeret dolgozni, hajtja a munkát, mindig többet akar. Gondolkozik mindig valamin.

Amúgy én alapban vagyonosabb családból származom, van nyaralónk, családi ház, hobbikert stb.

De ez sosem volt téma, örülünk ami van és hajtunk a többre.

Szóval a jólétet én még nem teremtettem meg, csak örököltem , de dolgozok rajta. 28n

2020. jún. 11. 18:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az elején én tettem bele többet, azóta egyenlően.
2020. jún. 11. 18:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Jelen pillanatban semennyivel, mert felmondtam nemreg. Vallalkozast inditok be epp, megmondtam, hogy en tobbet nem megyek vissza munkahelyre dolgozni, amig lesz bevetelem, addig meg boven elvagyunk a penzbol, amit eddig kozosen takaritottunk meg.
2020. jún. 11. 20:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálunk attól függ a jólétnek melyik részét nézzük. A fizetésünk mindig egyezett nagyjából, munkahelyváltás, előléptetés esetén váltakozott, hogy éppen ki keres többet de ezeket a 30-40 ezer forint különbségeket sose tartottuk számon. De ő többet költ nagyobb összegű dolgokra például. Mit tudom én mondjuk a lakás nagy része okosotthonként működik, telefonról a dolgok nagy részét lehet irányítani. Én ezzel úgy voltam, hogy saját pénzből egy forintot nem költenék ilyesmire mert enélkül is boldogulok, neki ez fontos volt és megvette. Szóval ezt nézhetjük úgy is, hogy én járulok többet hozzá a jóléthez mert ha hirtelen nagyobb pénzösszeget ként virítani akkor én tudnám ezt megtenni. De ha úgy nézzük, hogy mondjuk ki járult hozzá azokhoz az elektronikai kütyükhöz amik miatt egy másfajta jólét jelent meg akkor ő járult hozzá.
2020. jún. 12. 11:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Az elején a párom tett többet anyagi szempontból a kapcsolatunkba. Én még pályakezdő voltam, kevés fizetéssel. Panaszkodásra nem volt ok, de jómódúak nem voltunk.

Azóta vettünk egy lakást, én is szereztem tapasztalatot. Jelenleg én keresek többet. Havi átlag 100 ezer forinttal. Az alap fizetésünk kb. ugyanannyi, de én időszakonként kapok egy-egy havi prémiumot. Közösnek tekintem, egyáltalán nem zavar egyikünket sem.

2020. jún. 12. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!