Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, milyen mértékű jólétet várnátok el azért, hogy cserébe teljesen feladjátok a privát szférátokat?
Csak azok válasza érdekel, akik belemennének ilyesmibe, nem kell beböfögni, hogy "én semmi pénzért".
Ha lenne egy férfi, aki mellett luxus színvonalon élhetnétek, de az lenne a feltétele, hogy egy különleges karperecet viseljetek, belemennétek?
Szabadok lennétek, bárhova mehetnétek, az egyetlen feltétel az lenne, hogy nem élhettek vissza ezzel a jóléttel, amit számotokra és kizárólag számotokra biztosítana ez a férfi. Olyanokra gondolok, hogy
- Nem csalhatnátok meg.
- Nem flörtölgethetnétek idegen férfiakkal.
- Nem használhatnátok arra ezt a lehetőséget, hogy a költőpénzetekből más emberek számára sikkasszatok vagy azért, hogy tudatosan lelépjetek később.
Tehát teljesen reális elvárások. Amíg vele vagytok mindent megkaphatnátok, de amint kimondjátok, hogy ennyi volt, vége, nem számíthatnátok a jövőben semmilyen támogatására, maximum egy albérlet-kaucióra való pénzt kapnátok lelépésként.
"- Nem használhatnátok arra ezt a lehetőséget, hogy a költőpénzetekből más emberek számára sikkasszatok vagy azért, hogy tudatosan lelépjetek később."
Ezen pont miatt nemet mondanék összegtől/jóléttől függetlenül!
Okos nő ugyanis előre csomagol ejtőernyőt, és nem akkor sipítozik, amikor már zuhan a gép!
"- Nem csalhatnátok meg.
- Nem használhatnátok arra ezt a lehetőséget, hogy a költőpénzetekből más emberek számára sikkasszatok vagy azért, hogy tudatosan lelépjetek később."
Jelenleg is így élek. Csak annyi kellett hozzá, hogy szeretem a párom. Ha van pénz, amivel szabadon gazdálkodom, az a sajátom. És azt sem arra használom, hogy lelépjek, főleg, hogy nálam lakunk. Nem flörtölök, összeszorul a gyomrom, ha elképzelem az arcát, amit akkor vágna, ha elárulnám. Nem bírok másra úgy nézni, nekem ez szent. Ebből adódóan nem is tudnám megcsalni, nem tudnék tükörbe nézni. Nekem ő jelent mindent, amit szeretet alatt értek meg édesanyám. A világ végére is elmennék értük.
"- Nem csalhatnátok meg.
- Nem használhatnátok arra ezt a lehetőséget, hogy a költőpénzetekből más emberek számára sikkasszatok vagy azért, hogy tudatosan lelépjetek később."
Ezek nekem természetes dolgok. Nem a luxuskörülményektől függenek, hanem hogy olyan párom van, akit szeretek és megbecsülök, mint embert. Vicces, hogy te ezt a luxuskörülményektől teszed függővé. Kicsit olyan érzésem van, mintha ez az általad kitalált férfi más értéket nem is tudna felmutatni.
Bár a "költőpénz" dolgot nem értem, van nekem saját pénzem.. De nyilván azt se fogom sikkasztani.
"de amint kimondjátok, hogy ennyi volt, vége, nem számíthatnátok a jövőben semmilyen támogatására, maximum egy albérlet-kaucióra való pénzt kapnátok lelépésként."
Van saját ingatlanom és keresetem, így nyilván nem lenne ez gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!