Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Fontos nektek, hogy a férfi olvasott legyen, lehessen vele beszélgetni könyvekről, művészetről, kultúráról?
Figyelt kérdés
2020. jún. 5. 08:24
11/17 anonim válasza:
Ebből élek és családomban, baráti körömben is alap, szóval fontos, hogy érdekelje a kultúra, értelmiségi körben szocializálódott legyen.
12/17 anonim válasza:
Egyáltalán mem fontos. Legyen önismerete, véleménye és ismerete a világról, dolgok és pszcihológia működéséről. A művészet ebből fakad. A kúltúra és olvasottság értelmetlenek és lényegtelenek.
13/17 anonim válasza:
Igen, viszont utálom a doktriner, betanult, másokat majmoló, eredetietlen, sznob gondolkodást és véleményeket.
14/17 anonim válasza:
Fontos, mert én is ilyesmivel foglalkozom és szeretném, ha partner lenne ebben is.
15/17 anonim válasza:
Igen. Nem ilyen a végzettségem de ilyen közegben nőttem fel, egészen kicsi koromtól jártunk a szüleimmel komolyzenei koncertekre, színházba, múzeumba, rengeteget olvastam. Ez azóta is megmaradt, és igenis fontos hogy el tudjak menni a párommal is egy koncertre, egy színdarabra, egy kiállításra, meg tudjunk nézni egy művészfilmet, és ne panaszkodjon közben hogy milyen unalmas hanem tudjunk beszélgetni róla. Nem kell szakértőnek lennie és tízoldalas disszertációt írni utána és természetesen nem kell minden műalkotást szeretnie ami híres/közkedvelt/jó kritikát kapott/nekem tetszett, de mondjuk gondolatokat tudjon megfogalmazni róla kicsit komplexebb szinten mint hogy “ja, fasza volt” vagy “há’ ez szar volt”.
16/17 anonim válasza:
Szavakban majd mindegyiknek fontos. A valóság meg... Hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!