Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Fontos nektek, hogy a férfi olvasott legyen, lehessen vele beszélgetni könyvekről, művészetről, kultúráról?
Hülye vagy? A Nők nagy része 2 bites. Egy bővített mondat feldolgozása nehézséget okoz, hogy akarnának elbeszélgetni könyvekről, művészetről, kultúráról? A szókincsük az "Aha", "ja!", "üdcsi" színvonalon mozog. Az intellektuális nő kipusztulófélben van. Szüleink, vagy a 40-es generációban még nagyobb számmal akad, na de a 20-as éveikben járók, meg a felnövekvő generáció .... pffff. Ezek nagy része kitartottként szeretné leélni az életét, nem akar dolgozni (lenézi, alantasnak tartja a munkát és minden munkát végző embert), háziasság 0, rendszeresség 0. Ennek megfelelően nem is tanulak, így 0 műveltséggel, 0 tudással kerülnek ki az életbe. Nemhogy nem rendelkeznek ismeretekkel, de alapból le is nézik azokat, akik igen (legyen szó férfiról vagy épp egy "nerd" lányról, aki a ritka kivételek egyikeként műveltebb .... de sokan már azt is lenézik, aki szorozni is tud).
Azon ritka nők, akik műveltebben nem tartják elsődlegesen fontosnak, hogy a másik is az legyen. Viszont, ha az (azaz művelt), akkor lehetőleg ne kérkedjen a tudásával és ne próbáljon versengeni vele.
Nem kifejezetten, mert mindenkinek más a szórakoztató. Én se ásom bele magam a művészetbe nagyon alaposan, de szeretek néha elmenni múzeumokba vagy kiállításra és azért jó, ha a partner legalább nyitott az ilyesmire, ha nem is szakértő benne. Illetve olvasni is szeretek, de nem olvasok el mindenféle meg bármilyen könyvet, csak olyanokat, amik engem szórakoztatnak, sok témában pl. abszolút nem vagy nagyon kevésbé vagyok olvasott.
Szóval nem várom el, hogy ez tegye ki a teljes érdeklődési körét, de azt fontosnak tartom, hogy legyen nyitott ilyesmikre is.
Nálam hatalmas előny, mert ezekkel foglalkozom.
20/L
Nekem a történelem, pszichologia, természettudomány fontosabb pl.
N27
#2: nagyon frusztraltan kezded a napot, hogy ennyi phaszsagot sikerült osszehordanod 😅
Amúgy nekem fontos, annak ellenére hogy mindketten műszaki végzettségűek vagyunk. Rendszeresen járunk színházba, koncertekre és művész mozikba, kiállításokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!