Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok, nők! Fontos nektek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Fontos nektek, hogy a férfi olvasott legyen, lehessen vele beszélgetni könyvekről, művészetről, kultúráról?

Figyelt kérdés

2020. jún. 5. 08:24
A kérdező szavazást indított:
Igen, nagyon fontos.
Nem tartozik a legfontosabb dolgok közé, de azért fontos.
Nem fontos, de előnyt jelent, ha ilyen.
Egyáltalán nem fontos.
51 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értek magas szinten az ilyesmihez, szóval nem várom el mások részéről sem, bőven elég, ha valaki érdeklődés szintjén ért hozzá. Inkább az a fontos, hogy ne legyen szűk látókörű sem. Szánalmasnak tartom azokat az embereket, akik dicsőségnek állítják be, hogy még egy könyvet sem olvastak, fingjuk sincs, hogy ki az a József Attila, mert gimiben a hátsó padban verték a farkuk és hisztirohamot kapnak egy feliratos külföldi filmtől, mert nehogy má még olvasniuk kelljen filmnézés közben.
2020. jún. 5. 08:31
 2/17 anonim ***** válasza:
1%

Hülye vagy? A Nők nagy része 2 bites. Egy bővített mondat feldolgozása nehézséget okoz, hogy akarnának elbeszélgetni könyvekről, művészetről, kultúráról? A szókincsük az "Aha", "ja!", "üdcsi" színvonalon mozog. Az intellektuális nő kipusztulófélben van. Szüleink, vagy a 40-es generációban még nagyobb számmal akad, na de a 20-as éveikben járók, meg a felnövekvő generáció .... pffff. Ezek nagy része kitartottként szeretné leélni az életét, nem akar dolgozni (lenézi, alantasnak tartja a munkát és minden munkát végző embert), háziasság 0, rendszeresség 0. Ennek megfelelően nem is tanulak, így 0 műveltséggel, 0 tudással kerülnek ki az életbe. Nemhogy nem rendelkeznek ismeretekkel, de alapból le is nézik azokat, akik igen (legyen szó férfiról vagy épp egy "nerd" lányról, aki a ritka kivételek egyikeként műveltebb .... de sokan már azt is lenézik, aki szorozni is tud).

Azon ritka nők, akik műveltebben nem tartják elsődlegesen fontosnak, hogy a másik is az legyen. Viszont, ha az (azaz művelt), akkor lehetőleg ne kérkedjen a tudásával és ne próbáljon versengeni vele.

2020. jún. 5. 08:35
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan fontos, hogy konkretan ertsen hozza es eloadasokat tudjon tartani beloluk, de az igen, ha en beszelek egy ilyesmi temarol, akkor erdeklodoen alljon hozza es tudjon valamit reagalni, akar csak visszakerdezni, stb. A parom pl nincs otthon ezekben a dolgokban, de az roppantul idegesitene, ha csak hummogne erdektelenul, amikor en beszelek valamirol :)
2020. jún. 5. 08:43
 4/17 anonim ***** válasza:
95%
Mivel a kultúra és főleg a zene a kedvenc témáim közé tartozik, ezért igen, fontos. Mégiscsak kell, hogy legyen valami közös témánk.
2020. jún. 5. 08:57
 5/17 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem fontos, hogy kb. bármiről lehessen beszélgetni valakivel. Ami nem azt jelenti, hogy legyen profi az irodalomban vagy a képzőművészetben (én sem vagyok az), de az általános műveltség nem árt és az sem, ha valaki képben van nagyjából, hogy mi folyik éppen a nagyvilágban.
2020. jún. 5. 08:57
 6/17 anonim ***** válasza:
97%
Nekem nagyon fontos. Nem irodalomtörténeti előadásokat akarok hallgatni tőle vagy tartani neki, de az olvasás számomra szinte mindennapos alap élmény, és ugyanúgy az a normális, hogy megbeszéljük, ki mit olvas(ott) és az tetszett, nem tetszett vagy épp milyen gondolatokat ébresztett benne, mint ahogy megbeszéljük, hogy mennyit futott és milyen volt a futás vagy milyen volt az edzés és hol tart benne. Persze, néha lehet ilyen unalmas,mindennapi témákról is beszélgetni, hogy mi volt a munkahelyen és mit mondott a Józsi, vagy mik a legfrissebb covid hírek, de azt veszem észre hogy ezek a témák azokat sem érdeklik annyira, akik nem beszélgetnek könyvekről, filozófiáról, nagy gondolatokról.
2020. jún. 5. 08:59
 7/17 Sunshinedoll ***** válasza:
95%

Nem kifejezetten, mert mindenkinek más a szórakoztató. Én se ásom bele magam a művészetbe nagyon alaposan, de szeretek néha elmenni múzeumokba vagy kiállításra és azért jó, ha a partner legalább nyitott az ilyesmire, ha nem is szakértő benne. Illetve olvasni is szeretek, de nem olvasok el mindenféle meg bármilyen könyvet, csak olyanokat, amik engem szórakoztatnak, sok témában pl. abszolút nem vagy nagyon kevésbé vagyok olvasott.

Szóval nem várom el, hogy ez tegye ki a teljes érdeklődési körét, de azt fontosnak tartom, hogy legyen nyitott ilyesmikre is.

2020. jún. 5. 09:01
 8/17 anonim ***** válasza:
95%

Nálam hatalmas előny, mert ezekkel foglalkozom.

20/L

2020. jún. 5. 09:08
 9/17 anonim ***** válasza:
94%

Nekem a történelem, pszichologia, természettudomány fontosabb pl.

N27

2020. jún. 5. 09:18
 10/17 anonim ***** válasza:
96%

#2: nagyon frusztraltan kezded a napot, hogy ennyi phaszsagot sikerült osszehordanod 😅

Amúgy nekem fontos, annak ellenére hogy mindketten műszaki végzettségűek vagyunk. Rendszeresen járunk színházba, koncertekre és művész mozikba, kiállításokra.

2020. jún. 5. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!