Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire figyel oda a pasid hogy mit kell venni?
Nem lennék együtt olyannal akinek ez nem alap dolog. Annyira gyerekes basszus ha valaki még bevásárolni se tud normálisan. Nyilván akinek gőze nincsen, hogy mi kell otthonra az másban sem segít. Én nem leszek senkinek a pótmamája.
A párom bármikor bevásárol 3 fogáshoz is hibátlanul. Van egy jó kis listás appunk, abba bele szoktuk írogatni, hogy mit kell venni (mind a ketten látjuk és tudjuk szerkeszteni) aztán aki eljut boltba az megveszi. De ő is tudja egyébként, hogy x boltban nem jó a hús ott nem veszünk, hogy y boltban ez és ez olcsóbb stb. Nem az van, hogy leveszi az első dolgot amit meglát akár jó akár nem. Sokszor előfordul, hogy ami nekem eszemben sincs éppen azzal hazaállít, hogy látta, hogy kevés van belőle.
Nem tudom nekem ezek annyira hozzátartoznak egy felnőtt emberhez. Nekem akinek még ezek az alap dolgok se mennek az kisgyerek és nem férfi.
19 éves korom óta lakom albérletben ezért ezekről, a bevásárlásról, a takarításról, a főzésről mindig nekem kellett gondoskodnom. Értek ehhez is, amiről a kérdés szól.
26/F
Tényleg ennyire nincs elvárás egyes kapcsolatokban? Nekem ez döbbenetes. Felnőtt embertől (mindegy hogy nő vagy férfi vagy apacshelikopter, és ilyen szempontból az is hogy a párom vagy a lakótársam, tesóm, apám) annyira minimumszint hogy ha valamit használ és fogyóban van, azt vagy pótolja tartalékból vagy felírja a bevásárló listára ha nincs tartalék. El nem tudnám képzelni hogy olyan emberrel éljek aki teljes nyugalommal felteszi az utolsó guriga vécépapírt a tartóra vagy visszateszi a hűtőbe a majdnem üres vajat és nem merül fel benne a gondolat hogy a) vegyen, b) felírja egy cetlire c) legalább szóljon hogy el fog fogyni.
Akinek ez nincs meg az el sem tudom képzelni mit gondol, magától nő ki az új csomag zsepi? Ennyire ötlete nincs mik szoktak lenni a háztartásban, ennyire nem vesz részt semmilyen folyamatban, ennyire elé van téve minden készen? Vagy csak ilyen szinten leszarja a vele élőket? Csatlakozom az egyik előzőhöz, én az ilyet nem tudom felnőttnek tekinteni, pláne partnernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!