Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire figyel oda a pasid hogy mit kell venni?
Még hogy nem ért hozzá egy férfi?Kikérem magamnak.
Olyan hogy zsepi min 500dba van 1-2 100csomag a többi kissebb
wc papir 108db
tisztito szer mindennel min 2tartalek
ugyan ez a samponnal fogkremnél stb
kajanál cukor 130kg
lisztek 12/12kg plusz kukorica liszt par kilo
Van vagy 24db száritot élesztő
tejböl ugy 14l attol fug de egy karton mindig
meg ami kell
a lenyeg mindenböl legyen tartalék ne akkor menjek el érte mikor kifogy
Szinte csak o foglalkozik ezzel, aztan lecsesz, hogy ha rajtam mulna, nem vennek kajat a macskaknak (csak egy pelda), mert neki az esetek 99%-aban elobb jut eszebe befordulni az adott sorba es leemelni a cuccot, velem meg mar elofordult kb talan ketszer az ot ev alatt, hogy elfelejtettem macskakajat venni :)
De majdnem mindegy mirol van szo, o szokott neha vasarlas elott korbenezni, mibol mi kell, en altalaban a boltban talalom ki, kell-e valami, ranezek a mittomen ketchupra es probalok visszaemlekezni, vajon van-e meg otthon, vagy sem.
Mind a kettőnknek megvannak a kedvenc boltjai, márkái. Így a kaját szinte ő tartja számon, a piperét és egyéb háztartási dolgokat én.
Ha valami kifogyóban van azt felírja, tehát abszolút figyel.
De ha mondjuk egy drogéria előtt megy el, akkor felhív, hogy kell e onnan valami. Vagy ha tudom, hogy napközben egy olyan élelmiszer bolt keresztezi az utamat, ahonnan szereti beszerezni a kaját, akkor szólok neki, hogy átveszem a bevásárlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!