Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire figyel oda a pasid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire figyel oda a pasid hogy mit kell venni?

Figyelt kérdés
Mondjuk mennyire foglalkozik vele h tudja miből mikor kell venni.pl. látja hogy fogyóban a zsepi megjegyzi h kell, vagy abszolút nem törődik és rád hagyatkozik a bevásárlással hogy mit és mikor veszed meg.
2020. jún. 4. 22:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Ez a nő dolga. Egy férfinek erre nincs szeme. Aláírás: egy férfi
2020. jún. 4. 22:42
 2/14 anonim ***** válasza:
66%

Még hogy nem ért hozzá egy férfi?Kikérem magamnak.

Olyan hogy zsepi min 500dba van 1-2 100csomag a többi kissebb

wc papir 108db

tisztito szer mindennel min 2tartalek

ugyan ez a samponnal fogkremnél stb

kajanál cukor 130kg

lisztek 12/12kg plusz kukorica liszt par kilo

Van vagy 24db száritot élesztő

tejböl ugy 14l attol fug de egy karton mindig

meg ami kell

a lenyeg mindenböl legyen tartalék ne akkor menjek el érte mikor kifogy

2020. jún. 4. 22:51
 3/14 A kérdező kommentje:
A zsepi csak példa..
2020. jún. 4. 22:54
 4/14 anonim ***** válasza:
87%

Szinte csak o foglalkozik ezzel, aztan lecsesz, hogy ha rajtam mulna, nem vennek kajat a macskaknak (csak egy pelda), mert neki az esetek 99%-aban elobb jut eszebe befordulni az adott sorba es leemelni a cuccot, velem meg mar elofordult kb talan ketszer az ot ev alatt, hogy elfelejtettem macskakajat venni :)

De majdnem mindegy mirol van szo, o szokott neha vasarlas elott korbenezni, mibol mi kell, en altalaban a boltban talalom ki, kell-e valami, ranezek a mittomen ketchupra es probalok visszaemlekezni, vajon van-e meg otthon, vagy sem.

2020. jún. 4. 22:59
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
#1 és a te dolgod mi?
2020. jún. 4. 23:11
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
A férfi, aki erre nem figyel, az nem férfi, az kölyök. Azok meg az anyjukkal éljenek.
2020. jún. 4. 23:18
 7/14 anonim ***** válasza:
75%
A hűtőajtóra írjuk táblafilccel :) amelyikünk épp észreveszi, felírja
2020. jún. 4. 23:49
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy figyeli, mint én. Szól, hogy írjam fel a listára. Vagy, ha sürgős, akkor elmegy és megveszi.
2020. jún. 5. 05:19
 9/14 anonim ***** válasza:
15%
2# Te sem értesz hozzá... csak hülyegyerek módjára tartalékolsz mindenből. Pont az lenne a lényeg hogy számon tudja-e tartani ha valami napiszinten elfogy.
2020. jún. 5. 06:11
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Mind a kettőnknek megvannak a kedvenc boltjai, márkái. Így a kaját szinte ő tartja számon, a piperét és egyéb háztartási dolgokat én.

Ha valami kifogyóban van azt felírja, tehát abszolút figyel.

De ha mondjuk egy drogéria előtt megy el, akkor felhív, hogy kell e onnan valami. Vagy ha tudom, hogy napközben egy olyan élelmiszer bolt keresztezi az utamat, ahonnan szereti beszerezni a kaját, akkor szólok neki, hogy átveszem a bevásárlást.

2020. jún. 5. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!