Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tetszene, ha a párod benyitna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszene, ha a párod benyitna zuhanyzás közben?

Figyelt kérdés

2020. jún. 4. 21:55
1 2
 11/13 Laylah ***** válasza:
100%
Mindegy. Bejárunk a másik zuhanyzása közben, ha valami kell, nincs ebben semmi extra.
2020. jún. 10. 09:15
 12/13 rmf730 ***** válasza:
Annyira nem hogy nincs is fürdőszobaajtó 😉...
2020. jún. 11. 19:38
 13/13 anonim ***** válasza:
81%

Mi inkább fürödni szoktunk. A sok munka mellett az egy nyugis része a napnak. Nagyon bevált beszélgetésre. Egyikünk a kádban, másik egy fotelben, ami direkt ezért van a fürdőben. Aztán cserélünk. Nálunk ez teljesen természetes, nincs titkolózás, nincs szégyenlősség.

A WC is a fürdőben van, bármelyikünk a kisdolgát végzi, az nem zavarja egyikünket sem, Csak akkor szokott az egyikünk kimenni, ha valamelyikünk a nagydolgát végzi. Akkor is csak a szagok miatt.

Ajtók ugyan vannak a lakásban, általában mind kitárva, csak a szúnyogok, huzat vagy a konyhai szagok miatt szoktuk zárni. Éjjel meztelenül, összebújva alszunk, nagy nyári melegekben sokszor napközben is teljesen meztelenek vagyunk. Sohasem értettem azokat, akik takargatják magukat a párjuk előtt!

Az eredeti kérdésedre is válaszolva: én nagyon szeretem a páromat meztelenül látni bármilyen helyzetben. A feleségem meg megkérdezi, ha nem vagyok ott míg fürdik, hogy "Már nem tetszem neked?" Amit úgy értelmezek, hogy szereti, ha nézem.

2020. jún. 11. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!