Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan neveljük férfit?
- Legyél okos, de ne okoskodó!
- Ne kérdezz olyat, amire nem tudod a választ, és olyat se, amire nem biztos, hogy tudni akarod!
- Zavard el fürdeni minden nap!
- Zavard el pénzt keresni!
- Közöld vele, hogy minden esete 20:00-kor szexelsz a hálóban! Ha ő otthon lesz vele, ha nem lesz otthon, akkor mással.
- És a lényeg: Etesd, minden téren! [link]
Hihihi...0%, ez azt jelenti, hogy valamit nagyon betaláltam a pasiknál. :)
#11. vagyok.
Nem az anyja vagy, ez nem a te dolgod. Sőt, már az anyjáé sem, ha felnőtt.
Annyit tudsz tenni, hogy beszélsz vele, elmondod, hogy vannak bizonyos irritáló, rossz szokásai.
Jobb esetben javít magán, rosszabb esetben ott hagyod.
Akivel felnőttek között szokásos kommunikációval nem érek célt olyan témában, ami nagyon fontos számomra és nagyon zavar vele kapcsolatban - és persze fordítva is így van - , azzal egyszerűen nem illünk össze, szerintem kár a gőzért és a napi szintű feszültségért, frusztrációért.
Manipulációra - amit "nem vesz észre" - semmi szín alatt nem vagyok hajlandó, és rám irányulóan sem tolerálom.
Nem biztos, hogy bárkinek jó ez így: nekem belefér, hogy nincs kapcsolatom évekig, ha egyszer senkivel nem találkozom, akivel minden klappol, de olyan áron, hogy "idomítani" kelljen egy másik embert, nekem inkább nem kell. (39N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!