Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátnőm frizsidernek mondja a hűtőt?
Figyelt kérdés
Városban nőtt föl, és eddig hűtőnek mondta, de egy ideje megtetszett neki a "frizsider" elnevezés, és azóta úgy hívja. Engem meg az őrületbe kerget vele. Még csak az kéne, hogy egyszer a barátaink előtt is így mondja.. Normális?2020. máj. 22. 22:31
11/17 anonim válasza:
Erdélyben is gyakori, hogy így nevezik a hűtőt, mivel románul is fridzsider, szóval ez a környező országokból jön szerintem.
13/17 anonim válasza:
Igazából egy amerikai cég nevéből származik - Frigidaire - ami háztartási gépeket gyárt. Ők készítettek először a mainak megfelelő hűtőket.
14/17 anonim válasza:
Ez egy minimális gond legyen...
15/17 anonim válasza:
pesti vagyok de sok esetben én is annak mondom
16/17 anonim válasza:
Tételezzük fel, hogy nem troll kérdés.
Minél többet olvasom ezt az oldalt, annál inkább kezdem megérteni, hogy miért van annyi magányos, párt találni nem tudó ember.
Szánalmas, selejt emberek vannak.
17/17 anonim válasza:
Már csak azért is idegelnélek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!