Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátnőm frizsidernek mondja a hűtőt?
Figyelt kérdés
Városban nőtt föl, és eddig hűtőnek mondta, de egy ideje megtetszett neki a "frizsider" elnevezés, és azóta úgy hívja. Engem meg az őrületbe kerget vele. Még csak az kéne, hogy egyszer a barátaink előtt is így mondja.. Normális?2020. máj. 22. 22:31
1/17 anonim válasza:
Hihi, én szoktam frigónak és fagyónak is hívni 😂😂😂.
2/17 anonim válasza:
Normalis :)
Én meg a ruhaszàritot hivom direkt fregorinak :)
(Amugy helyesen fridzsider)
3/17 anonim válasza:
Nem. Szennyesnek kellene hívnia?
5/17 anonim válasza:
Vajdasági vagyok. Nálunk direkt frizsider a hűtő neve. Szerbből átvett szó. Magyarországon eddig sose tudta senki, néztek rám, hogy mi van?! 😂😂😂😂
6/17 anonim válasza:
Én is Vajdaságban nőttem fel, mai napig frizsidernek hívom :D
8/17 anonim válasza:
Mondtad már neki, hogy kiborít ezzel?
9/17 Ramos ökle válasza:
Nagyon régóta ismert kifejezés ez, én valamikor a 90-es években hallottam valakitől, mostanában ritkábban. Nekem sem tetszik, a hűtő jobb és rövidebb, szerintem ha így akarja mondani, hát tegye, ez legyen a legnagyobb kellemetlenség vele kapcsolatban. :D
10/17 anonim válasza:
Milyen hütöröl van szo? Az autod hütöjéröl? Mert ebben az esetben megértem, hogy az örületbe kerget ezzel. De ha a hütöszekrényröl van szo, akkor inkább te keress egy jo pszichiátert sürgösen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!