Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy kezeled ha már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezeled ha már nem vonzódsz a pàrodhoz?

Figyelt kérdés
10-20 év után,gyerekekkel szerintem mindenkinél ellaposodik a vonzalom,elhízás és ráncok ami a korral jár. Férjek,feleségek hogy viselitek hogy egész életedben egy emberrel kell legyél,måsokkal nem lehetsz? A szerelem szeretetté alakul ami normális,és nyilván mindenki szereti a párját,soha nem akarja elhagyni,de hogy teszed túl rajta magad,hogy már nem lehetsz szerelmes mint 20 évesen? Hisz az idővel elmúlik..
2020. máj. 21. 01:55
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Eltelt 16 év, még mindig vonzódom a páromhoz. Van néhány plusz kiló, ráncok még nem 40-es éveink közepén. Nem akarok olyan lenni, mint húsz évesen.
2020. máj. 21. 02:07
 2/9 Alessandro10 ***** válasza:
48%
Manapság ha nem vonzódunk, egyszerűen elhagyjuk. Nem vesszük figyelembe, hogy valamikor, valamiért nagyon szerettük. Minden felmerülő problémát a párunknak tulajdonítunk, mintha ő lenne felelős a boldogtalanságunkért. Aki egyszer a legfontosabb része volt az életünknek, az egyszeriben ellenség lesz.
2020. máj. 21. 03:05
 3/9 anonim ***** válasza:
73%

Az elhízás nem jár a korral! Csupán oda kéne figyelni, hogy az ember mit, mikor és mennyit eszik.

Szüleim mindig vonzónak találták egymást(36 év után is). Anyukám 3 éve 56 évesen meghalt sajnos. Anya 55 évesen is megtartotta fiatalkori alakját, de ezért tett is családja, munkája, daganatos betegsége mellett is.

Én még csak 7 éve vagyok együtt párommal, de még mindig vonzónak találom és ő is engem.

2020. máj. 21. 06:16
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ez nem korfüggő, hanem lelkesedés függő. Aki ilyen unalmas ember, az mindent meg fog unni, de aki beleéléssel tud szeretni, azt nem érdekli pár ránc.
2020. máj. 21. 06:44
 5/9 anonim ***** válasza:
40%
A szerelem elmúlik, elég érdekes lenne, ha 10 év után is pillangók repkednének a hasunkban, ha meglátjuk hajnalban a társunkat, ez természetes. A vonzalom elmúlása viszont nem az. 27 volt a párom, amikor megismerkedtünk, most 37, én nagyon jó pasinak tartom még mindig. A szex nekem jobb is, mert én 19 voltam akkor, még bőven tanultam vele a szexet, azóta azért bővült a tudásom, elmúlt az önbilalomhiányom, a libidóm nőtt. A gyerek ebből a szempontból csak egy kihívás. A szerelem meg csak kémia, ellehet nyomni, ha megtörténik.
2020. máj. 21. 06:48
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
Én egyre rosszabbul. Szeretem a férjem, de a szex terén gond van. Nem is a mennyiség vagy a minőség, mert olyan mint volt. Hanem épp ez a baj. Olyan mint volt. Közel húsz éve ugyanolyan. Vágyok kis másra, kis újra. Gondolom emiatt lehet, hogy egyre többször előfordul, hogy egy-egy férfi iránt szexuálisan vonzalmat érzek. Ráadásul ezek a vonzalmak egyre intenzívebbek, és egyre kevésbbé múlnak. Szörnyű, ezt viselem nagyon rosszul.
2020. máj. 21. 07:26
 7/9 anonim ***** válasza:
6/6 Miért nem ülsz le beszélni erről a férjeddel? Megérdemelné, hogy őszinte legyél vele. Amit írsz, abból az jön le, hogy nem sok kell már ahhoz, hogy megcsald. Azzal viszont nem oldasz meg semmit, legalábbis a házassági gondokat biztosan nem.
2020. máj. 21. 08:47
 8/9 anonim ***** válasza:
59%

Nem együtt élős párkapcsolatom van, tizenéve. A páromat régóta ismerem, mindig is jó viszony volt köztünk, de mint pasi sosem jött be. Aztán ahogy több időt töltöttünk együtt egyre jobban vonzódtam Hozzá,és kb. 1 évig nagyon jól működött a kapcsolatunk. Aztán történtek hosszútávra kiható negatív dolgok, ez megtört lelkileg, és azóta bár együtt vagyunk, de a szex nem működik köztünk.Ez azért borzasztó mert nem huszonévesek vagyunk, és elvileg akár tökéletesnek is mondhatnám a kapcsolatunkat, de tudom,hogy valahol nagyon nem az. A lelki része rányomja a bélyeget a vonzódásra is, és rájöttem,hogy valahol mint pasi sosem vonzott, csak volt egy korai, átmeneti időszak amikor a nagyon pozitív oldalát láttam a kapcsolatunknak és ez jó hatással volt a testiségre is.

Sokat dilemmázom azon,hogy kilépjek-e ebből az egyre jobban nem működő kapcsolatból, vagy maradjak benne, és nézem a jó oldalát. Ne kérdezzétek mi a jó oldala..talán a megszokás..

2020. máj. 21. 09:02
 9/9 anonim ***** válasza:
77%
16 év és 4 gyerek után jobban szeretem, mint az elején. Hullámzik, hogy éppen milyen intenzitással, de még mindig képes vagyok beleremegni egy sima kis csókba is. El sem tudnám képzelni, hogy mással legyek, nekem ő a másik felem.
2020. máj. 21. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!