Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Igénytelen nő lennék emiatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igénytelen nő lennék emiatt?

Figyelt kérdés

Elolvastam ezt a cikket: [link]

Nos, otthon általában melegítőben vagyok, ami főzéskor,takarításkor előfordul, hogy piszkos lesz. Heti 1-szer mosok, 1 koszos póló/nadrág miatt nem fogom elindítani a mosógépet. Előfordul, hogy épp semmi kedvem/időm szőrteleníteni, így borostás vagy rövid szőrökkel teli a puncim, hónaljam, lábam. Sminkelni csak annyira szoktam, hogy BB krémet és szempillaspirált, valamint szájfényt teszek fel, de itthon mindig no make up-ban vagyok. Ha pukiznom vagy büfögnöm kell, akkor nem tartom vissza, kiengedem, aminek ki kell jönnie. Ha az bármilyen relevanciával bír, akkor elárulom, hogy 26 éves vagyok.

2020. máj. 18. 15:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%
Otthon belefér, mindenki ezt csinálja.
2020. máj. 18. 15:57
 2/21 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
65%

Nem mondanálak igénytelennek. Elég szubjektív dolog ez.

Jó, nálam és a lánybaráti körömben, a szőrtelenítés, a testi higiénia az top kategóriában van, de én is mackóban vagyok itthon, sminkelni utcára sem szoktam, szebb az én arcom annál. Én nem pukizok a férje orra alá sem, és fordítva sem.

Tehát ez ezért nem túl evidens, hogy kinek mi az igénytelen. Te tégy úgy, ahogy jónak érzed magad, pláne otthon, de az ehhez alkalmatos férfit is be kell szerezni, mert volt egyetemi szaktársamnak a csávója mondta, hogy otthon is díszmagyarba kell lenni a csajnak. Az meg úgy is tett. Tehát a másik véglet sem jobb.

2020. máj. 18. 15:58
 3/21 anonim ***** válasza:
91%

Nem. Ha valaki dolgozik, háztartást vezet, esetleg még gyereket is nevel mellette, nem tud mindig tip-top lenni. Nyilván nem kell bundát növeszteni, de nem lehet az ember az év minden napján babapopsi simaságú, mivel a borotválás után már másnap szúr, a gyantához meg meg kell nőnie bizonyos hosszúságúra. Az is elég egyértelmű, hogy ha nekiáll főzni az ember, azt nem körömcipőben meg miniszoknyában teszi, ahogy a takarítást sem. Az sem életszerű, hogy az ember minden egyes pukihoz a WC-re rohangál. Persze, nem kell direkt a másik orra alá engedni...

Nyilván nem szabad a ló túloldalára sem átesni. Nem lehet mindig toppon az ember, de azért valamennyire igyekezzen már, hogy tűrhetően nézzen ki. Ne mászkáljon 2 hétig mosatlan hajjal, állandóan melegítőben még a boltban is, ne hozzon 100 kilósra, csak mert már úgyis megszerezte a férfit. De azért azt se várjuk már el együtt éles során, hogy egy nő mindig tökéletesen nézzen ki.

2020. máj. 18. 16:05
 4/21 A kérdező kommentje:
Barátommal élek együtt, gyerek még nincs, fiatalok vagyunk hozzá.
2020. máj. 18. 16:30
 5/21 anonim ***** válasza:
80%

Ajánlom az epilátort. Csak egyszer kell rá beruházni és elég hetente használni, nem kell hozzá, hogy hosszú legyen már a szőr, na meg nem szúr, mikor visszanő.

Direkt büfizni, pukizni gusztustalan (bár biztos lesz majd itt, aki erre mozdul rá:)), de egyébként mindenkivel megesik. És Shrek szerint is jobb kint mint bent. :)

Mackónadrág szerintem nem gáz, ha viszont koszos, az gáz. Legyen több és akkor lehet váltani.

2020. máj. 18. 16:50
 6/21 anonim ***** válasza:
84%

A leírtak alapján, szerintem nem vagy igénytelen.

Ffi.

2020. máj. 18. 16:51
 7/21 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ez nem igénytelenség. Nyilván van egy határ, de szerintem ezek olyan mértékű dolgok, amik abszolút beleférnek a normális kategóriába. Én azt gondolom, hogy az ember felnőttként már felismeri, hogy az élet nem mindig arról szól, hogy minden csudajó, frissek vagyunk, vidámak, energetikusak, szépek, illatosak stb., stb. Pláne, ha együtt is élsz valakivel... el kell fogadni, hogy otthon feltehetőleg nem fog csinosan felöltözni, nem fogja kifesteni magát, reggel kócosan és csipásan ébred melletted, nem csak frissen mosott hajjal és frissen szőrtelenített lábakkal látod stb. Ez ezzel jár. Én 21 vagyok és még tanulok, szóval lehet mondani, hogy "már ilyen fiatalon elhagytad magad, mi lesz később" stb., stb., de engem őszintén annyira nem érdekelnek ezek a dolgok, hogy nem vagyok hajlandó több időt és energiát rászánni. Nyilván nekem is fontos, hogy odafigyeljek a higiéniára és annak is örülök, ha pl. megdicsérik a ruhám vagy akármi. De már csak a gondolattól is rosszul vagyok, ha elkezdem számolgatni, hogy mennyi idő, fáradtság és macera az, hogy rendszeresen szőrtelenítek, hajat mosok, szemöldököt szedek, ápolom a bőröm, körmöt lakkozok meg mindenféle. Rengeteg. Nekem ezek közül sok (pl. a szőrtelenítés, mert nagyon érzékeny a bőröm és emiatt én nem is vagyok hajlandó gyakrabban leszedni, mert nem tesz jót neki) eleve nyűg és utálom. Megteszem, mert muszáj és én is így látom jónak. Ugyanakkor otthon szeretném magamat jól érezni, kényelmesen és nyugodtan egy kicsit. Nem akarok feszengeni, ha éppen nem mostam meg "időben" a hajamat, borostás vagy urambocsá szőrös a lábam, pizsamában vagyok vagy nem húzok melltartót, mert éppen az esik jól. Lehet, hogy valaki szemében ez már lustaság vagy igénytelenség, szerintem ezzel nincsen baj és nekem ez így jó. Sőt, nekünk jó, mert tulajdonképpen a párom is hasonló típus, ő is hasonlóképpen gondolkozik erről. Igazából engem ugyanúgy pont nem érdekel, hogy most kócos a haja vagy le van-e nőve a haja, mert nem ment el "időben" fodrászhoz vagy borostás, vagy milyen ruha van rajta. Én úgy szeretem ahogyan van. Ettől még nem kell azt vizionálni, hogy mi ketten csak fekszünk otthon a retekben, büdösen, izzadtan, zsíros hajjal stb. és a cikkben sem értem, hogy miért rögtön a pörköltszaftos póló meg a domestos-foltos nadrág merül fel példaként, de ezt a fajta "otthoni kényelmet" igenis megengedjük magunknak.
2020. máj. 18. 16:53
 8/21 anonim ***** válasza:
10%
Keverd a levest, s közben fingj a pasid orra alá!
2020. máj. 18. 17:07
 9/21 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy fingóversenyeket rendezünk itthon, de ha épp kell, akkor nem fogom visszatartani vagy fejvesztve a wc-re rohanni.
2020. máj. 18. 17:10
 10/21 anonim ***** válasza:
12%
Álmomban, ha kijön, hát oké..., de egyébként lehet azt érezni, mint a fosást, és ki lehet menni időben! Esetleg a sunyit elengedni, ha a szag megoldható... Mondom ezt pasiként. A sok egymás orra alá fingás, kiveszi az intimitást a kapcsolatból!
2020. máj. 18. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!