Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én lennék az igénytelen, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én lennék az igénytelen, hogy minden második nőt vonzónak látok Pest utcáin?

Figyelt kérdés
Persze 20 és 35 év közöttiekre gondolok....
2019. nov. 25. 20:24
 1/9 anonim ***** válasza:
20%

Általában két lehetőség szokott lenni:

- Egy férfi leírja, hogy ő válogat és neki csak bizonyos nők jönnek be, és én csak velük szeretne összejönni.

Nők reakciója: "Micsoda szemét! Ne válogassál hanem örülj neki, hogy egyáltalán szóba állnak veled"

Eredmény --> Szemét férfiak!

- Egy férfi leírja, hogy neki teljesen mindegy, mert ő mindenevő a nők terén.

Nők reakciója: "Micsoda szemét! Kangörcsöt kapott faroklény! Az ilyenek még a követ is meghágnák!"

Eredmény --> Szemét férfiak!

Szóval te csak vonzódj azokhoz a nőkhöz, akikhez akarsz (az épelméjű határokon belül természetesen) és tegyél magasról arra, hogy mások mit mondanak, mert mint látod, nekik sosem jó semmi sem.

2019. nov. 25. 20:43
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Igénytelen vagy.
2019. nov. 25. 20:47
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Én is így vagyok a pasikkal. Mégis évekbe telt megtalálnom a párom, mert belsőre finnyás vagyok, mint a qrvaélet. :D Hajaj, ha csak a vonzalmon múlna, minden olyan könnyű lenne. De a többség a szememben alkalmatlan arra, amit én akarok valakivel az élettől
2019. nov. 25. 20:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Attól függ hol.

Kőbánya elég retek, de az V kerben elég sok jó nő van.

2019. nov. 25. 21:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert mind agyon vannak sminkelve.
2019. nov. 25. 22:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Te igen így ocsmány vagy
2019. nov. 25. 22:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

#1 pontosan leírta, meg is kapta az itteni némberektől :)

Jelentgessétek is! Hátha törlik a hozzászólást! Az igazságot végképp eltörölni! :D

2019. nov. 26. 08:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsó, te beteg vagy. Amúgy mit számít, itt mit írnak a nők? Ha akkora számok lennétek, akkor kellenétek a jó nőknek. Így nem, de ez nem azon múlik, hogy mi mit írunk ide.
2019. nov. 26. 15:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem állítottam magamról, hogy olyan nagy szám lennék. Engem csak az zavar, hogy senkinek nem kellek, még az átlagos nőknek sem (a szépekről meg merni sem merek álmodozni).

2019. nov. 26. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!