Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Együttélésnél ez normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együttélésnél ez normális?

Figyelt kérdés

Ha kb a napi valóban együtt töltött minőségi idő csak 2-3 óra? Van aki tényleg nem igényel több időt, beszélgetést a párjával, és csak elvannak mint a befőtt egy fedél alatt? 1 éves kapcsolat esetében.

Nektek napi hány óra esik jól a párotokkal?

2020. máj. 14. 22:09
1 2
 1/14 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
93%

Utálom sok esetben azt, hogy mi normális, olyan hülye kifejezés. Ki ilyen, ki olyan.

Most attól másnak mivel lesz jobb, hogy nekünk 8 év után is a 0-24 az ideális?

Mindenki annyit legyen együtt egy nap aktívan a párjával, amennyit akar.

Vannak akik pl egy szombati nap, ha az alvást nem nézzük, az aktív óráiknak a felét a saját hobbijukkal töltenék külön, na és?

Mi meg állandóan egymás se**ébe vagyunk, még a hobbink is közös és nem éreznénk jól magunk külön. Tehát ez szubjektív, nem kell másokhoz hasonlónak lenni.

2020. máj. 14. 22:13
 2/14 A kérdező kommentje:

Én inkább a másik végletre voltam kíváncsi.

Mi az a határ amikor már túl kevés és következtetnem kéne valamire.

2020. máj. 14. 22:15
 3/14 Noren1989 ***** válasza:
100%

Hát, figyelj, mondok egyet: munka miatt elvagyok napi 11 órát. Aludni is szeretek, arra elég 5-7 óra. Megmaradt kb 6...Én ennyit töltöttem exemmel.

Ha hobbiztam, ez 1-2-re is le tudott csökkenni.

2020. máj. 14. 22:15
 4/14 A kérdező kommentje:
#3 És ezt nem érezted kevésnek olyankor?
2020. máj. 14. 22:17
 5/14 Noren1989 ***** válasza:
100%
Amikor hobbiztam, akkor igen.
2020. máj. 14. 22:23
 6/14 Savlekotő ***** válasza:
100%
Ha kevésnek érzed akkor talán kommunikálni kéne vele..
2020. máj. 14. 22:32
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Napi 2 óra beszélgetés nem elég?

Gondolj bele mennyi szabadideje van egy felnőttnek naponta. Kb. 5 óra, ha nincs gyereke. Felét magára fordítja, felét a párjára, az szerintem bőven korrekt.

2020. máj. 14. 22:33
 8/14 A kérdező kommentje:
#7 Most otthon kuksolás van, ugyebár.
2020. máj. 14. 22:35
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mennyit beszelgetunk, nem szoktam stopperrel merni, egesz nap egyutt vagyunk itthon es nyilvan hol beszelunk egymassal, hol nem. Amikor elmaszkalunk akkor tobbet beszelgetunk, itthon tobbnyire elvagyunk a hobbinkkal, vagy csak az egyikunk, addig a masik Netflixezik, stb, de ez is ugy nez ki, hogy egy helyisegben vagyunk kozben es ha valaki szol a masikhoz az nem zavarja ot. Persze ilyenkor nem vilagmegvalto eszmecserek zajlanak le, de beszelgetunk.

Nem tudom szamszerusiteni, de nem gondolom alapbol egy bonyolult dolognak odamenni a parodhoz es elkezdeni beszelni hozza... Ilyenkor az emberek altalaban valaszolnak, ebbol kialakul a beszelgetes.

2020. máj. 14. 22:42
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek szüksége van "én-időre". Munka mellett ahogy előttem is írták a szabadidőd kb. 5-6 óra. Ezt nem lehet mindig egymás nyakában tölteni. Egyrészt vannak más kötelességek is, másrészt az embernek kell idő saját magára, a saját dolgaira, a hobbijára. Teljesen reális a 2-3 óra.

Az sokkal hamarabb rombolja porig a kapcsolatot ha egymás nyakán lógtok minőségi idő nélkül. Mert az, hogy punnyadunk a TV előtt meg gügyögünk egymáshoz csak hogy véletlenül se csináljunk külön-külön valamit az nem minőségi idő. Inkább legyen napi 1 óra ami tényleg építi a kapcsolatot és utána csinálja mindenki a saját dolgát.

2020. máj. 14. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!