Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együttélésnél ez normális?
Ha kb a napi valóban együtt töltött minőségi idő csak 2-3 óra? Van aki tényleg nem igényel több időt, beszélgetést a párjával, és csak elvannak mint a befőtt egy fedél alatt? 1 éves kapcsolat esetében.
Nektek napi hány óra esik jól a párotokkal?
Utálom sok esetben azt, hogy mi normális, olyan hülye kifejezés. Ki ilyen, ki olyan.
Most attól másnak mivel lesz jobb, hogy nekünk 8 év után is a 0-24 az ideális?
Mindenki annyit legyen együtt egy nap aktívan a párjával, amennyit akar.
Vannak akik pl egy szombati nap, ha az alvást nem nézzük, az aktív óráiknak a felét a saját hobbijukkal töltenék külön, na és?
Mi meg állandóan egymás se**ébe vagyunk, még a hobbink is közös és nem éreznénk jól magunk külön. Tehát ez szubjektív, nem kell másokhoz hasonlónak lenni.
Én inkább a másik végletre voltam kíváncsi.
Mi az a határ amikor már túl kevés és következtetnem kéne valamire.
Hát, figyelj, mondok egyet: munka miatt elvagyok napi 11 órát. Aludni is szeretek, arra elég 5-7 óra. Megmaradt kb 6...Én ennyit töltöttem exemmel.
Ha hobbiztam, ez 1-2-re is le tudott csökkenni.
Napi 2 óra beszélgetés nem elég?
Gondolj bele mennyi szabadideje van egy felnőttnek naponta. Kb. 5 óra, ha nincs gyereke. Felét magára fordítja, felét a párjára, az szerintem bőven korrekt.
Nem tudom mennyit beszelgetunk, nem szoktam stopperrel merni, egesz nap egyutt vagyunk itthon es nyilvan hol beszelunk egymassal, hol nem. Amikor elmaszkalunk akkor tobbet beszelgetunk, itthon tobbnyire elvagyunk a hobbinkkal, vagy csak az egyikunk, addig a masik Netflixezik, stb, de ez is ugy nez ki, hogy egy helyisegben vagyunk kozben es ha valaki szol a masikhoz az nem zavarja ot. Persze ilyenkor nem vilagmegvalto eszmecserek zajlanak le, de beszelgetunk.
Nem tudom szamszerusiteni, de nem gondolom alapbol egy bonyolult dolognak odamenni a parodhoz es elkezdeni beszelni hozza... Ilyenkor az emberek altalaban valaszolnak, ebbol kialakul a beszelgetes.
Mindenkinek szüksége van "én-időre". Munka mellett ahogy előttem is írták a szabadidőd kb. 5-6 óra. Ezt nem lehet mindig egymás nyakában tölteni. Egyrészt vannak más kötelességek is, másrészt az embernek kell idő saját magára, a saját dolgaira, a hobbijára. Teljesen reális a 2-3 óra.
Az sokkal hamarabb rombolja porig a kapcsolatot ha egymás nyakán lógtok minőségi idő nélkül. Mert az, hogy punnyadunk a TV előtt meg gügyögünk egymáshoz csak hogy véletlenül se csináljunk külön-külön valamit az nem minőségi idő. Inkább legyen napi 1 óra ami tényleg építi a kapcsolatot és utána csinálja mindenki a saját dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!