Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy az együttélés? Csak egy év telt el.
A barátommal egy éve együtt élünk, és együtt vagyunk, egy a munkahely is. Nekem kevés cuccom van nála, nem nagyon férnénk el ha ténylegesen odaköltöznék.
Ő nagyon szeret velem lenni, bárhová megyünk és bármit csinálunk, én viszont szeretem a magányt, szeretem ha kicsit egyedül vagyok és szeretem ha néha hiányzik, és nem vagyok rosszul ettől az érzéstől. Ő igen. Viszont más sosem vagyok egyedül. A rokonaihoz sem jár nélkülem, egész életében volt párkapcsolata és szerintem sosem jártak egymás nélkül sehova.
Tegnap már összepakoltam, hogy én hazamegyek de nem mentem végül. Nem akartam szakítani, csak a szobámban lenni, amit imádok.. 3 éve kaptam, addig a bátyámmal éltünk egy szobában.
Nem tudom mi van velem... pedig annyira rendes csak úgy érzem megfulladok, a helytől, ahol él, pici nekem és a szeretettől, amit úgy érzem nem becsülök eléggé.
Hiányzik a kaland. Pedig 23 vagyok, de nagyon mehetnékem van és ismerkednék, nem pasizni akarok de szeretek ismerkedni, új történeteket meghallgatni.
Szeretem a biztonságérzetet, amit a barátom nyúlt, mert ennyire sosem éreztem egy fiút sem biztosnak. De egy picit meg is rémít. Jó lenne, ha egy két napot a héten egyedül tölthetnék, bűntudat nélkül..
Miért vagyok ilyen hülye? Nem tudom Nekem mi lenne a jó, és nem akarom megbántani őt sem.
Köszönöm! <3
Most már nem érzem annyira, hogy ebből az érzésből ekkora drámát kell csinálni vagy ezt feltétel nélkül elfogadni.. a biztatást is köszönöm! :)
Én is igénylem a magányt olykor. Nem azért, mert nem szeretem a párom, hanem mert egyszerűen csak ilyen vagyok.
Pont azért, mert tisztában vagyok azzal, hogy milyen vagyok és mire van igényem, bizton állíthatom, hogy én fél év után hajtépve menekültem volna egy ilyen kiskutya típus pasitól. Nincs baj azzal, ha más más igényekkel rendelkezik, csak akkor mi ketten nem passzolunk, mert sosem fogjuk tudni egymás igényeit kielégíteni.
Pont ugyanezt éreztem mindig minden kapcsolatomban. Megfulladok, nem bírom, frusztrál a jelenléte, pedig szeretem, bezárva érzem magam, pedig jöttünk-mentünk azért. Egyszerűen azt éreztem, hogy az agyamra megy az egész kapcsolat. Aztán rájöttem, hogy nem a kapcsolattal van baj, hanem azzal, hogy az igényeim nem nyernek teret. Szeretek magamban bíbelődni, akár csak elvonulni egy szobába, a magam kis vackaival, gondolataival foglalkozni és nehezen viselem, ha mindig a sarkamban van valaki. A férjem elég nagy százalékban azért (is) lett a férjem szerintem, mert vele az első pillanattól kezdve nem volt ez kérdés. Annyira természetesen tudta kezelni a magány igényemet és tudja a mai napig, hogy hihetetlenül természetesen érzem magam mellette. Ha érzem, hogy jön a frusztráció, kell a magány, simán elmegy egy éjszakára az anyukájához, hogy nekem jó legyen és ugyanígy van ez fordítva is. Neki is kell néha egy kis "lelki kikapcs".
Szóval meg kell tanulnotok ezt az igényedet kezelni. Fontos, hogy tudatában legyen, hogy ez nem ellene szól, pont hogy értetek. Vagyis semmit nem segít, ha azzal terrorizál,hogy ő milyen szomorú nélküled, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!