Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is ennyire sértődős a párja?
Figyelt kérdés
Mai ebédet megfőzve leültünk enni a mágylyarakás akkor lett kész még forró volt. Szólok a páromnak hogy forró lassan egye. Meg sem hallottam kb 2 perc alatt befalta. Én a negyedénél sem tartottam
Mondom neki egyél már lassabban ne falj. Megsértődött és azt mondta akkor eszi majd a következő adagot ha kimentem cigizni. Mondta neki hogy nem kell csak egye már lassabban. Erre megsértődött és úgy nézett rám mintha az ellensége lennék. Értem én hogy baszogatásnak vette de nekem meg rosszul esik hogy tényleg órákig dolgozok a konyhában és a végeredmény ennyire van értékelve. Forrón rágás nélkül behabzsolva
Ezt elmondtam neki is erre a szokásos nem értek veled egyet, meg akkor majd főzök én. ( nem tud főzni).Majd kivonult a kertbe rendezkedni nekem meg rosszul esik hogy megvan sértődve és megint nem fog szólni hozzám órákig. Mindig így reagál ha rá nézve valami negatív dolgot mondok vagy kérem hogy tegye másképp. Másnak is ilyen a párja?
Bocs, de én is baxogatásnak venném, ha beleszólnál, milyen tempóban eszem az ételt. Hadd táplálkozó már úgy szerencsétlen ember, ahogy neki jólesik (írom ezt nőként).
2020. máj. 3. 15:18
2/16 anonim válasza:
*táplálkozzon
2020. máj. 3. 15:18
3/16 A kérdező kommentje:
Persze de nem egészséges rágás nélkül enni. Ő mondta magáról hogy csak nyeli a kaját meg sem rágja. Most szóltam neki először 2 év után hogy ez kicsit gyors volt nem baszogatom ezzel állandóan. És rosszul esik hogy azt sem mondta finom volt csak befalta.
2020. máj. 3. 15:21
4/16 anonim válasza:
Akkor igazából az bánt, hogy nem értékeli az erőfeszítésedet. Menj ki hozzá és mondd el neki, hogy nem cseszegetni akartad, csak bánt, hogy sokat dolgoztál, hogy valami finomat készíts neki és úgy érzed, hogy nem sikerült neki örömet okoznod, pedig ez volt a célod.
2020. máj. 3. 15:40
5/16 anonim válasza:
Átérzem. Én is ki szoktam akadni - többnyire magamban- hogy valamivel órákig dolgozom a konyhában és nem az zavar, hogy 3 perc alatt megeszi, hanem csak tolja be és azt se tudja, hogy milyen íze volt. El is szokott menni a kedvem olyankor egy időre a sütéstől.
2 vagy 3 alkalommal tettem szóvá, hogy sokat dolgozom vele, élvezhetné az ízeket. Én is sértődöttséget kaptam válaszul.
26N
2020. máj. 3. 15:43
6/16 A kérdező kommentje:
Próbáltam neki elmondani hogy rosszul esik hogy órákig dolgozom valamin ami 2 perc alatt eltűnik a válasza az volt hogy nem érti mert neki még senki nem mondta hogy gyorsan enne és hogy örülnék inkább hogy izlett neki stb..majd kiment. Azt is mondta hogy nem kell akkor főznöm. Mindenre így reagál egyébként ha bármi hasonlót mondok neki. Kezd elegem lenni hogy ennyire nem érti mit mondok neki
2020. máj. 3. 15:47
7/16 anonim válasza:
Az anyja vagy vagy a párja? Ha utóbbi, akkor fogd be a pofád és ne akarj megnevelni egy felnőtt embert, mert akármilyen szar vagyok, én sem viselnék el magam mellett rgy olyan embert, aki ezt nem tudja elfogadni. Velem egyenrangú. Vagy együtt vagyunk olyanok, amilyenek, vagy keressen mást és hagyjon élni.
2020. máj. 3. 16:04
8/16 anonim válasza:
Nőként én is egyetértek a pároddal. Nem viselném el ha valaki így beleszólna. Mi a faxnak pepecselsz órákat ha aztán csak nézegetni akarod?
2020. máj. 3. 16:29
9/16 anonim válasza:
Ha meg nem enne belőle, akkor meg az lenne a bajod. Nincs igazán probléma, de azért csináljunk egyet, mert csak. Ez vagy te kérdező.
2020. máj. 3. 16:40
10/16 A kérdező kommentje:
A két utolsót megnézném egy étteremben étkezni. Ti vagytok azok az emberek akiknek mindegy mit és hogyan esztek úgyis sz.rrá válik bennetek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!