Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyi idö után aktuális az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idö után aktuális az összeköltözés!?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 25. 19:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Milyen idő lesz mához 6 év mulva? Ugye érted.. :)
2020. ápr. 25. 19:05
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Ha ilyen kérdést felteszel, akkor neked még az ismerkedés is nagyon korai dolog.
2020. ápr. 25. 19:10
 3/11 A kérdező kommentje:

Nyilván kapcsolat függö. Érezni kell stb. Tudom én is.

Mások véleménye érdekelt. Ki menni idö után költözött. Akkor így

2020. ápr. 25. 19:11
 4/11 anonim ***** válasza:
68%

Az, hogy mi 1 év után költöztünk össze, az a te szemszögedből teljesen irreleváns.

Ahhoz, hogy hasznos választ kapj, normális kérdést kellene feltenned...

2020. ápr. 25. 19:18
 5/11 anonim ***** válasza:
36%

Rengeteg tényezőtől függ. Távolság, életkor, munkahely, anyagiak stb.

Felnőtt, dolgozó embereknek egy évnél tovább húzni szerintem baromság, ha csak nincs valami nyomós indok.

Előző kapcsolatomban 7 hónap után cuccoltunk össze, mostaniban 5 hónap után. Én simán benne lettem volna hamarabb is.

2020. ápr. 25. 19:20
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Én egy hét után már nála laktam plusz a tesójával és annak a családjával, fél év után meg külön házban
2020. ápr. 25. 19:30
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Egyetemre jártunk mindketten, mikor összejöttünk. Elkezdtünk dolgozni, és 5 hónap múlva költöztünk össze, így majdnem 1.5 év után. Szerintem ez így korrekt volt, pénzbeli bizonytalanságba nem költöztem volna albérletbe.

Én 23 voltam, párom 24.

N

2020. ápr. 25. 20:30
 8/11 anonim ***** válasza:
74%

Mi nem egészen két év után költöztünk össze.

Érzi az ember mikor van itt az ideje. Viszont ha egy átcuccolással meg lehet oldani nem a fél élet átszervezésével, meg könnyen van hova visszamenni ha mégsem jön be, akkor próbáljuk ki alapon bármikor bele lehet ugrani. Bár szerintem az együttjárás időszakát nem szabadna kihagyni, rövidre venni, az szép szakasza egy kapcsolatnak.

2020. ápr. 25. 22:51
 9/11 anonim ***** válasza:
54%
1 hónap sem telt el az első találkozásunk és az összeköltözés között. Ja és még 15 év is van köztünk. Azóta van egy kisfiunk is, boldogok vagyunk :)
2020. ápr. 26. 08:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi, a megismerkedésünk után pont a 33. napon költöztünk össze és 28 éve vagyunk együtt. De amikor megismertük egymást, akkor rögtön azt éreztük, hogy nagyon együtt vagyunk. Ezt előtte soha nem éreztem senkinél, tehát ez abszolut a partnertől függ. Ha kölcsönösen azt érzitek, hogy ő az igazi, akkor akár 1 hónap után is összeköltözhettek, de az is lehet, hogy valakivel együtt vagy már több éve, még sem lesz belőle igazi kapcsolat.
2020. máj. 2. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!