Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idö után aktuális az összeköltözés!?
Nyilván kapcsolat függö. Érezni kell stb. Tudom én is.
Mások véleménye érdekelt. Ki menni idö után költözött. Akkor így
Az, hogy mi 1 év után költöztünk össze, az a te szemszögedből teljesen irreleváns.
Ahhoz, hogy hasznos választ kapj, normális kérdést kellene feltenned...
Rengeteg tényezőtől függ. Távolság, életkor, munkahely, anyagiak stb.
Felnőtt, dolgozó embereknek egy évnél tovább húzni szerintem baromság, ha csak nincs valami nyomós indok.
Előző kapcsolatomban 7 hónap után cuccoltunk össze, mostaniban 5 hónap után. Én simán benne lettem volna hamarabb is.
Egyetemre jártunk mindketten, mikor összejöttünk. Elkezdtünk dolgozni, és 5 hónap múlva költöztünk össze, így majdnem 1.5 év után. Szerintem ez így korrekt volt, pénzbeli bizonytalanságba nem költöztem volna albérletbe.
Én 23 voltam, párom 24.
N
Mi nem egészen két év után költöztünk össze.
Érzi az ember mikor van itt az ideje. Viszont ha egy átcuccolással meg lehet oldani nem a fél élet átszervezésével, meg könnyen van hova visszamenni ha mégsem jön be, akkor próbáljuk ki alapon bármikor bele lehet ugrani. Bár szerintem az együttjárás időszakát nem szabadna kihagyni, rövidre venni, az szép szakasza egy kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!