Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Vannak itt 30-as házas/párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt 30-as házas/párkapcsolatban élő emberek akiknek nincs baráti társaságuk?

Figyelt kérdés
Nekem pl a feleségemen kívül nincs semmilyen haverom, barátom. Az a pár is aki volt az vagy elköltözött vagy csak a bulizásnak él és elfordult tőlem. És igazából nincs is rájuk szükségem mert így utólag látom, hogy kinek számítottam is valamit és kinek nem. Jelen helyzetben az én "barátaim" többsége csak érdekből bratyizott velem.
2020. ápr. 16. 19:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%

Kb hasonló a helyzetem, a régi társaságom nagyon megváltozott, és bannoltam őket.

Nem is hiányoznak, már túl vagyok rajta.

Ha nekik ennyit ért 30 év barátság akkor okés. Nekem okés.

2020. ápr. 16. 19:48
 2/14 anonim ***** válasza:
86%
Ugyanez a szituacio Mondjuk nekem nem is hianyzik senki.
2020. ápr. 16. 20:05
 3/14 anonim ***** válasza:
64%
Nekem nincs kapcsolatom jelenleg, de baráti társaságom se. Inkább 1-1 haver vagy kedves ismerős innen-onnan, akik egymástól függetlenek. Nehéz több haverságra-barátságra méltó embert találni azonos helyen akivel tényleg jó beszélgetni.
2020. ápr. 16. 20:09
 4/14 anonim ***** válasza:
62%
Nekünk sem igazán vannak. Először is, az 1-2 igaz barát (nem vagyunk gyűjtögetők) sajnos a távolság miatt ritkán elérhető, de velük ugyanolyan jó a viszony továbbra is. :) Másodszor pedig időnk sem lenne bandázni. A család, a munka és a ház fejlesztése elveszi minden időnket. Nincs is igényünk a klasszikus értelemben vett bandázásra. Én nem is bánom, hogy nem vettek el éveket ezek a "barátságok" az életünkből. Szerintem a férjem sem. Többségük eltűnik, amikor családra lel. Elvesztegetett idő... Aki igaz barát, az ugyanúgy itt van úgy, hogy közben ők is az otthonukat és a családi életüket alakítják. :) Másnak az utazgatás meg a haverozás az öröm, nekünk pedig azt nézni, ahogyan gyarapodunk, fejlődünk. Mi is utazunk, mi is kikapcsolódunk, de családosan más. A legjobb barátnőméknél még nincs baba, de a vőlegényével boldogan élnek együtt, ők sem rekedtek meg. Nekem nem is hiányoznak azok a régi "barátok", akik 30 évesen még mindig ott tartanak, ahol 10-15 éve. Nem bántásból, csak már nincs sok közös pont a mindennapjainkban.
2020. ápr. 16. 20:17
 5/14 anonim ***** válasza:
76%

Mi húszasok vagyunk ugyan, de a párom oldaláról mindenki eltűnt. Nekem is relatíve lecsökkent a baráti köröm és közös lett vele.

Egyes emberek nem bírják elviselni, hogy nem ők az elsők...

2020. ápr. 16. 20:30
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

Nekem a mai napig a legjobb barátaim a gimnáziumi jó barátaim, akikkel 4-en vagyunk egy társaságban. De ezt úgy, hogy már 3 különböző városban élünk. Közülük van, akivel napi, van akivel néhánynapi szinten beszélünk (külön-külön, de közös messenger csoportunk is van, ahová majdnem naponta írunk). Ezen kívül átlag havi 1 találkozást azért megpróbálunk összehozni, ami vagy sikerül, vagy nem. És a találkozásaink sem bebaszások, bulizások, mert ketten közülünk egyáltalán nem is iszunk alkoholt, hanem általában hosszú, sok órás beszélgetések.

Néha csodálkozom, hogy mennyi embernek nincsenek normális baráti kapcsolatai. Mindenki nyilván magából indul ki, ezért én is azt feltételezném hogy ez az alap, hogy mindenki életében vannak olyan emberekkel bensőséges bizalmi kapcsolatai, akikhez nem fűzi vérségi kötelék (és nem a párjára gondolok). De persze csomószor látom, hogy nem. Szívás, pedig a jó barátok majdnem olyan alapvető jó érzéssel tölt el és olyan sokat tud adni, mint az egészséges családi kapcsolatok, vagy a jó párkapcsolat.

34/F

2020. ápr. 16. 21:03
 7/14 anonim ***** válasza:
62%

3om barátom van (2 nő (10 ill. 28 éve és 1 férfi (12 éve).

Pár haver, kedves ismerős van.

Páromnak egy jó barátja és kb 5 6 haverja van.

N27

2020. ápr. 16. 21:20
 8/14 anonim ***** válasza:
62%
7.s hogy lehet 28 eve a baratod ha te csak 27 eves vagy?
2020. ápr. 16. 21:37
 9/14 anonim ***** válasza:
62%
Én 10 éve költöztem Pestre, férjem itteni. Neki sok barátja, haverja van, az én baráti köröm elkopott a távolság miatt. Őszintén nekem hiányzik, hogy nő létemre nem tudok egy csajosat beszélgetni. Vannak munkahelyi barátságok, némelyik nagyon közeli, de az nem olyan mint a gyerekkori barátnők, akikkel közösen kamaszodtunk, suliztunk, discoba jártunk, értitek. Nincsenek közös élmények, storyk, vagy nem is tudom. Nem tudom 30 körül alakulhat e még ki őszinte mély barátság. Szerintetek? Nekem főleg akkor hiányzik, mikor férjem elmegy haverozni. Nem irigylem tőle, nem vagyok egy sárkány, csak olyankor szembesülök vele mennyire egyedül maradtam vele ellentétben.
2020. ápr. 16. 21:40
 10/14 anonim ***** válasza:
62%

Előbb utóbb mindig oda jutok, hogy az emberek megváltoznak, én meg leépítem őket (esetleg külföldre költöznek, vagy ők építenek le engem).

Mindig belekezdek az új baráti társaság grundolásába, de a vége mindig ugyanaz.

Nemrég olvastam, hogy Mo-n van az emberekenk az egyik legkisebb kapcsolati hálója az EU-ban, például hány emberrel beszélgetsz havonta, vagy hány ember jött tényleg el a szülinapodra, aki nem a család.

2020. ápr. 16. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!