Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt 30-as házas/párkapcsolatban élő emberek akiknek nincs baráti társaságuk?
Kb hasonló a helyzetem, a régi társaságom nagyon megváltozott, és bannoltam őket.
Nem is hiányoznak, már túl vagyok rajta.
Ha nekik ennyit ért 30 év barátság akkor okés. Nekem okés.
Mi húszasok vagyunk ugyan, de a párom oldaláról mindenki eltűnt. Nekem is relatíve lecsökkent a baráti köröm és közös lett vele.
Egyes emberek nem bírják elviselni, hogy nem ők az elsők...
Nekem a mai napig a legjobb barátaim a gimnáziumi jó barátaim, akikkel 4-en vagyunk egy társaságban. De ezt úgy, hogy már 3 különböző városban élünk. Közülük van, akivel napi, van akivel néhánynapi szinten beszélünk (külön-külön, de közös messenger csoportunk is van, ahová majdnem naponta írunk). Ezen kívül átlag havi 1 találkozást azért megpróbálunk összehozni, ami vagy sikerül, vagy nem. És a találkozásaink sem bebaszások, bulizások, mert ketten közülünk egyáltalán nem is iszunk alkoholt, hanem általában hosszú, sok órás beszélgetések.
Néha csodálkozom, hogy mennyi embernek nincsenek normális baráti kapcsolatai. Mindenki nyilván magából indul ki, ezért én is azt feltételezném hogy ez az alap, hogy mindenki életében vannak olyan emberekkel bensőséges bizalmi kapcsolatai, akikhez nem fűzi vérségi kötelék (és nem a párjára gondolok). De persze csomószor látom, hogy nem. Szívás, pedig a jó barátok majdnem olyan alapvető jó érzéssel tölt el és olyan sokat tud adni, mint az egészséges családi kapcsolatok, vagy a jó párkapcsolat.
34/F
3om barátom van (2 nő (10 ill. 28 éve és 1 férfi (12 éve).
Pár haver, kedves ismerős van.
Páromnak egy jó barátja és kb 5 6 haverja van.
N27
Előbb utóbb mindig oda jutok, hogy az emberek megváltoznak, én meg leépítem őket (esetleg külföldre költöznek, vagy ők építenek le engem).
Mindig belekezdek az új baráti társaság grundolásába, de a vége mindig ugyanaz.
Nemrég olvastam, hogy Mo-n van az emberekenk az egyik legkisebb kapcsolati hálója az EU-ban, például hány emberrel beszélgetsz havonta, vagy hány ember jött tényleg el a szülinapodra, aki nem a család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!