Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párkapcsolatban élő nők?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élő nők? Nálatok hogyan zajlik egy bevásárlás?

Figyelt kérdés
A párotok kullog utánatok, vagy addig ő is fog egy kosarat és összeszedi a nehezebb dolgokat, majd kint vár az autóban?

2020. jan. 17. 17:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Hagyok neki egy listát a hűtőn!
2020. jan. 17. 17:28
 2/25 Lachesys ***** válasza:
100%
hozunk egy kocsit es egyutt osszeszedjuk.
2020. jan. 17. 17:28
 3/25 A kérdező kommentje:
Férfiként én nem szeretem, amikor kullogok utána, inkább segítek összeszedni a nehezebb dolgokat, majd kint várok az autóban. Az apróbb dolgokat az asszony összeszedi.
2020. jan. 17. 17:29
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Embere valogatja. Az a hatekony hogy szetosztjak a feladatot. Ha nem szamit plusz minusz x perc akkor pedig mindegy.

De van olyan is aki valamiert nagyon utal bevasarolni hat akkor o maradjon otthon es mondjuk porszivozzon addig.

2020. jan. 17. 17:29
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Én egyedül járok bevásárolni, mert így negyedannyi ideig tart, mint ha a férjem is jönne.
2020. jan. 17. 17:31
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Fogja a kezem és sétálunk. Bár nem adtál ilyen opciót, csak olyat, hogy kutyaként funkcionál a férfi.
2020. jan. 17. 17:32
 7/25 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Mi egyszer szoktunk egy héten közösen nagybevásárolni, ha hétközben kell apróság, külön-külön, aki ráér megveszi.

Ő szokta tolni a kosarat, megbeszéljük előtte, hogy mit kell vennünk, nagyjából együtt haladva, de felosztva a listán szereplő dolgokat levadásszuk a termékeket és összeszedjük a dolgokat, aztán szétválunk, ő kiválogat magának pár dolgot (nasi, amiket ő szeret, én nem - ezért nem került bele a közös listába), én kiválogatok magamnak pár dolgot (amit én szeretek, ő annyira nem), együtt fizetünk és pakolunk a szatyrokba, táskákba, majd ő bepakol a kocsiba és visszatolja a kosarat a tárolóba, amíg én beindítom és befűtöm a kocsit.

2020. jan. 17. 17:37
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Mi együtt szedjük össze.

Összeszeded neki a nehezebb dolgokat és tologassa a kocsit nélküled?

2020. jan. 17. 17:37
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem csinálunk ekkora vásárlást általában. Főleg ő pakol a hátizsákjába, ha marad akkor meg viszem a maradékot szatyorban. Kocsink nincs, 10 percre lakunk mindenféle bolttól meg szupermarkettől, fölösleges. Kullogni nem szoktunk egymás után, azon vagyunk, hogy mihamarabb összeszedjünk mindent és letudjuk ezt a vackot. DM-be meg ilyen helyekre nélküle megyek, nem teszem ki annak a 3 órás alapozó és egyébpróbálgatós, válogatós traumának. 😂
2020. jan. 17. 17:39
 10/25 anonim ***** válasza:
Megkérdezi, h van-e vmi külön kívánságom: hajfesték, betét, kozmetikum, vagy hogy mit szeretnék enni, mit kívánok édességet, ezeket hozzáírja a listájához, hisz ő vezeti a háztartást.
2020. jan. 17. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!