Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párkapcsolatban élők, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élők, ti milyen gyakran vitatkoztok ill. inkább milyen gyakran veszekszetek a párotokkal?

Figyelt kérdés
Érdekelne az apróbb feszültségből eredő veszekedés, de sértődéssel járó összekülönbözés gyakorisága is.
2019. nov. 29. 10:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Évente pár alkalommal. Alapvetően nagyon ritkán. Próbálunk mindent kulturáltan megvitatni, így nem fajul veszekedésig.
2019. nov. 29. 10:31
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Vita szerintem napi szinten van. Mindig van valami, amit máshogy képzeltünk vagy terveztünk el és nem ugyanarra gondoltunk vagy nem ugyanúgy gondolkodunk. De ezek apróságok. Például nekem az van a fejemben, hogy beállítom időzítőre a mosógépet, aztán mire hazáérek, kimos és kiteregetünk, a párom meg el sem indítja az időzítőt, mert úgy van vele, hogy ráérünk szombaton is mosni... Ebből általában nincs semmi sértődés meg rossz hangulat, csak az ember húzza a száját, hogy ajj, ne már...

Veszekedni talán havonta szoktunk vagy kevesebbszer, megsértődni sosem szoktunk, mert mindketten tudjuk, hogy megoldást kell keresni és mikor lenyugodtunk, megbeszéljük mindenképp.

2019. nov. 29. 10:32
 3/13 A kérdező kommentje:
Igen, ez a napi szintű kis perlekedés okoz számomra fejtörést, hogy ez normális? Vagy vmelyikönk ennyire bogaras?:)
2019. nov. 29. 10:35
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ritkán. Nagyobb veszekedés szerintem vagy 5 éve nem volt, kisebb vita, aminél nincs sértődés vagy hangfelemelés kb havonta van. Tök nyugodtan megbeszélünk mindent, amit kell. 😊
2019. nov. 29. 10:42
 5/13 anonim ***** válasza:
19%
3: szerintem ez normális :) Mindig szoktuk mondani a párommal, hogy sok helyen vagyunk, de egymás fejében nem. Vannak apróságok, amik kapcsán más vonalon indulunk el, majd talán ha 5+ éve leszünk együtt, megszokjuk. Vagy már csak azért sem. :)
2019. nov. 29. 10:47
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
engem kimerít a feszkó, elveszi az életkedvem. de másnak meg tudom ez a normálrezgés. szerintem itt nem az a kérdés másnál mi van, hanem te hogy tudsz élni, hogy az jó élés neked.
2019. nov. 29. 11:12
 7/13 anonim ***** válasza:
73%

Változó. Vannak összekapósabb időszakaink és van, amikor jópár hétig semmi. Eleinte sokszor összekaptunk, megsértődtünk apróságokon. Volt, hogy minden nap, vagy naponta többször. Kellett idő, hogy összecsiszolódjunk.

28 N

2019. nov. 29. 11:14
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Néha ha feszültebbek vagyunk apróságokon összekapunk, de valódi, komoly veszekedés nem volt soha. Ha valami baj van megbeszéljük mielőtt elmérgesedik.

De én nem is bírnán a folyamatos drámát. Szóval számomra abszolút nem normális a napi szintű konfliktus. De ismerek olyanokat is akiket a dráma éltet, egyszerűen nem érzik jól magukat, ha minden rendben van, folyton keresik mibe köthetnek bele. Szerintem ez borzasztó, de hát kinek a pap kinek a papné.

2019. nov. 29. 11:33
 9/13 anonim ***** válasza:
36%

Megvitatás változó, van hogy hosszú ideig napi több, ha van valami akcoó és jó pörgős hangulatban vagyunk.

Egymás nézeteit érintő vita is változó, van hogy akár heti három/napi kettú, de általában olyan két hetente jön valami ilyen, ami vagy kicsi vagy nagy.

Veszekedés sosincs, max egy kis feszültebb reakció, de amint érezzük, hogy itt érdemesebb lenne már egymásra figyelni, mint az adott dologra, hamar átalakul egy nagyon figyelmes beszélgetésse. Ennek a léte is nagyon változó, olyan havi/ két havonta van valami olyan, amit említeni érdemes/ide sorolható.

2019. nov. 29. 11:45
 10/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem hiszem, hogy valaha veszekedtünk volna, mármint üvöltözős-tányérdobálós-sértegetős veszekedésre nem emlékszem. Vita is ritkán van köztünk, évente néhány alkalommal, kulturált keretek között. Minden fontos dologban egyetértünk, nem kell kompromisszumokat keresnünk, a nem fontosakat pedig lazán kezeljük és általában csak simán ráhagyjuk a másikra. Mondjuk mi nagyon összeillünk, senki mással nem lenne ilyen jó és ilyen könnyű a kapcsolat.
2019. nov. 29. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!