Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nektek is rosszul esne, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is rosszul esne, vagy csak én fújom fel?

Figyelt kérdés
Párom semmibe nem segít itthon...mármint házi munkában.Ezt nem is vártam el tőle,mert dolgozik,fáradt.Viszont mikor terhes lettem akkor sem volt tekintettel rám.Én mostam ki a kádat vécét,nem zavarta hogy szívom be a fertőtlenítőt.Mondtam neki hogy a hasamtol nem férek a mosogatóhoz és leszakad a derekam.Ez sem izgatta..a porszívózás már nagyon nehezen ment,neki max.10 perc lett volna,és úgy érzem munka mellett is ment volna neki.De egyszer nem segített.Aztán vannak még olyan problémák is,hogy én a szülinapomra semmit nem kapok,őt meg mindig meglepem,nem kis dolgokkal.Ezek után azt mondja szeret,de szerintem nehezen hihető.Puszilgatni csak akkor puszilgat ha szexelni akar.Reggelente behozza a kávét mielőtt elmegy melóba,leviszi a kutyát.Ennyi.Az egyetlen közös bennünk hogy szeretünk kirándulni,utazni.Nem ilyennek ismertem meg,teljesen elszomorít ez az egész.Vannak más problémák is de hosszú lenne leírni.Szerintetek?
2020. ápr. 16. 14:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem fújod fel, de lépj ki minél hamarabb. Ha jól értettem, van közös gyerkőc, ugye?

Van hova menned vele? Amiben laktok, lakás, az kié? Közös? Vagy a tied, övé?

2020. ápr. 16. 14:22
 12/16 A kérdező kommentje:
Van gyerek igen.Közös a lakás.De ezt a kapcsolatot már nem lehet megmenteni?
2020. ápr. 16. 14:25
 13/16 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nem, illetve az eddigi tapasztalataim alapján: nem. Mert jobb sosem lesz, max 1-2 hétig, utána visszaáll minden az eredeti sz*rba. De ezt neked kell tudnod, nyilván nem írsz le mindent. Sajnálom.
2020. ápr. 16. 14:35
 14/16 anonim ***** válasza:
80%
Nem te fújod fel. De van egy nem jó hírem, ez csak rosszabb lesz, ha megszületik a gyerek. Akkor se fog segíteni semmit, sőt. Fogadni mernék rá, hogy majd azzal jön neked, miért szalad a ház, miért van kupi, miért nincs főtt kaja, amikor egész nap otthon vagy a gyerekkel.
2020. ápr. 16. 14:37
 15/16 A kérdező kommentje:
A gyerek már meg van.Vele foglakozik.A főtt kaja sem érdekli.Általában van,de ha nincs eszik mást.Ezzel nincs gond.Nem agresszí nem iszik nem cigizik.Nem értem miért ilyen.Nagyon rosszul esik.Mikor össze jöttünk,azt mondtuk hogy a mi kapcsolatunk mindig ilyen lesz és mindig mindent meg fogunk beszélni,mert ez az alapja mindennek.Köszönöm szépen a válaszokat!
2020. ápr. 16. 14:46
 16/16 anonim ***** válasza:
80%
Sztem ülj le vele nyilvános helyen (étterem pl) beszélni nagyon komolyan erről. Addig a gyerkőc legyen mamával ha megoldható. Határozottan mond el neki, hogy mit érzel és miért, mit vársz el tőle, s adj neki ultimátumot, hogy ha nem változik, csak a válásban látsz megoldást.
2020. ápr. 16. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!