Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nektek is rosszul esne, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is rosszul esne, vagy csak én fújom fel?

Figyelt kérdés
Párom semmibe nem segít itthon...mármint házi munkában.Ezt nem is vártam el tőle,mert dolgozik,fáradt.Viszont mikor terhes lettem akkor sem volt tekintettel rám.Én mostam ki a kádat vécét,nem zavarta hogy szívom be a fertőtlenítőt.Mondtam neki hogy a hasamtol nem férek a mosogatóhoz és leszakad a derekam.Ez sem izgatta..a porszívózás már nagyon nehezen ment,neki max.10 perc lett volna,és úgy érzem munka mellett is ment volna neki.De egyszer nem segített.Aztán vannak még olyan problémák is,hogy én a szülinapomra semmit nem kapok,őt meg mindig meglepem,nem kis dolgokkal.Ezek után azt mondja szeret,de szerintem nehezen hihető.Puszilgatni csak akkor puszilgat ha szexelni akar.Reggelente behozza a kávét mielőtt elmegy melóba,leviszi a kutyát.Ennyi.Az egyetlen közös bennünk hogy szeretünk kirándulni,utazni.Nem ilyennek ismertem meg,teljesen elszomorít ez az egész.Vannak más problémák is de hosszú lenne leírni.Szerintetek?
2020. ápr. 16. 14:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%

Őszintén megdöbbenve szoktam olvasni az ilyen kérdéseket...tényleg nem kötözködésből kérdezem, de mi a jó büdös fenéért vagy együtt egy ilyen emberrel, aki szarba se néz, nem tisztel, nem szeret? És pláne miért vállaltál vele gyereket?

Ne haragudj meg, de nem tudom elhinni, hogy akkor lett ilyen amikor teherbe estél és előtte mintaférj volt, aki a tenyerén hordozott, támogatott, segített, stb.

Szerintem? Megszoksz vagy megszöksz. Te választasz.

2020. ápr. 16. 14:11
 2/16 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
42%

Te engedted, hogy egy ilyen alak felcsináljon.

"You get waht you fcking deserve "

2020. ápr. 16. 14:11
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom mi vitt rá arra, hogy egy ilyen egyértelműen egyenlőtlen rakás szarba gyereket vállalj? Így is, úgy is egyedülálló anyuka leszel, akár ott van kiegészítőként, akár nincs.
2020. ápr. 16. 14:12
 4/16 anonim ***** válasza:
74%

Nem ilyennek ismerted meg, ilyennek nevelted. Mégis mit gondoltál, mi lesz ha mindent megcsinálsz? Egyszer majd kap valami Isteni szikrát és átveszi tőled a feladatokat? Hát nem!

Elkényeztetted és most iszod a levét. Nem értem miért hagytad idáig fajulni a dolgokat. Most babát vársz tőle, így gyerek és anyagiak miatt már nem leszel képes saját lábadon állni, ezzel az életképtelen pasival élheted le az életed.

2020. ápr. 16. 14:13
 5/16 anonim ***** válasza:
94%
Az a baj, hogy nem fújod fel nagyobbra, és nem előbb tetted. Őszintén nem értem, hogy nem lehet kiszeretni egy ilyen fszból.
2020. ápr. 16. 14:16
 6/16 A kérdező kommentje:
Tényleg nem ilyen volt. :((( Elkényeztetni nem én kényeztettem el,hanem szerintem az anyja.Nem akarok rosszat írni rola mert nem él,nem ismertem.Amikor megismertem,nekem ő volt a tökéletes férfi.Mikor kezdtem rájönni milyen,akkor már terhes voltam.
2020. ápr. 16. 14:17
 7/16 anonim ***** válasza:
Mégis mióta vagytok együtt?
2020. ápr. 16. 14:19
 8/16 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele sokszor erről,olyankor egy ideig más.Azt is mondtam neki h ennek nem lesz jó vége,mert el fogom hagyni.Én nem kényeztetem pl.ha haza jön nem melegítek neki kaját stb.Ugy látom akkor ezt a problémát nem én fujom fel.:((
2020. ápr. 16. 14:21
 9/16 anonim válasza:
83%
Attól függ mennyi ideje éltek így együtt. Ha több mint fél éve , akkor érdemes különköltözni. Apukámat az anyukája úgy nevelte hogy minden a nő feladata. Szerintem itt is ez történt ( nem akarok megsérteni senkit ). Hidd el ha külön költözöl tőle neked lesz jobb. Tudom hogy nehéz döntés , de neked lesz jobb.
 10/16 A kérdező kommentje:
5 éve
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!