Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért van még mindig ennyi nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van még mindig ennyi nő aki együtt él teljesen életképtelen palikkal? Illetve miért van egyáltalán ennyi nagy gyerek aki egy bevásárlást se tud jól elvégezni?

Figyelt kérdés

Nekem annyira elképzelhetetlen, hogy valakinek rendben legyen az a szitu, hogy a párjáról úgy kell gondoskodni mint egy kisgyerekről. Hogy lehet az ilyenre férfiként tekinteni aki egy szendvicset se tud/akar csinálni?

Annyira szomorú, hogy még mindig ennyire jellemző, hogy bár mindketten 8-12 órát dolgoznak de mégis a nő csinál otthon mindent. Az még szomorúbb, hogy sokszor azért, mert a pasi annyira életképtelen, hogy semmit nem tud rendesen megcsinálni. Miért okoz ekkora gondot még mindig sok férfinak egy egyszerű bevásárlás is? És miért van ennyi nő aki bele sem gondol, hogy dupla annyi melót végez mint a párja?

Ha csinál is otthon valami minimálisat a pasi, mondjuk felporszívóz (amit egy ügyesebb 8 éves már megcsinál) akkor is eddig terjed a dolog. Konkrétan alig ismerek olyan párt ahol a férfi rendesen kivenné a részét a háztartásból. A gyereknevelésről már nem is beszélve. Erőltetik, hogy nekik gyerek kell de foglalkozni már nem foglalkoznak vele. Maximum fél óra játék szintjén de a feladatokból, felelősségből alig veszik ki a részük. Hogy lehet ilyen emberrel együtt élni vagy gyereket vállalni?

2020. ápr. 14. 17:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
31%
Nem tudom sajnálni az ilyen nőket. Ha kellett nekik a tejbetök pasi, akit irányíthatnak, viseljék el azt is, hogy a fazon életképtelen. Mi is a gyakoris duma, ha a férfiak panaszkodnak a pénzéhes nőkre? "Ő választotta." Hát ugyanez áll a panaszkodó nőkre is.
2020. ápr. 14. 18:47
 12/16 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

De, a nevelésnek óriási szerepe van. Nem mondom, hogy 100%-ban meghatároz mindent, az én apám se túl hasznos a házimunkában pl, én mégis elvárom egy partnertől, hogy főzzön meg mosson, de mint mondtam, nem mindenki kérdőjelezi meg az otthon látottakat és nem mindenki tanul a családi dinamikából, nem mindenki kritikus ezek iránt vagy épp az is lehet, hogy szemellenzős és nem is akar belőle tanulni, mert így legalább van mellette valaki.

A másik megoldás az, hogy tényleg nem a nevelés miatt ilyen sügér a fiúka, hanem azért, mert valami okból kifolyólag szent meggyőződése, hogy mindez, ami a kérdésben szerepel az női munka, és ő azt nem hajlandó csinálni és őneki amúgy sem partner, hanem csicska kell. Mert ilyenis van.

2020. ápr. 14. 19:00
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom sajnálni az ilyen nőt. Ő választotta ezt a palit, senkit nem kényszerítette rá
2020. ápr. 14. 19:04
 14/16 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem már az anyjuk félreneveli ezeket a férfiakat. Én még otthon élek, egyetemisták vagyunk az egy évvel idősebb bátyámmal, de az a felállás otthon, hogy ő semmilyen házimunkát nem csinál. A kifogása az, hogy sokat kell tanulni a mérnök szakon. A sors iróniája, hogy még a mosogatógépet sem tudja nélkülem bekapcsolni, és mindent nekem kell otthon megszerelni. Anyukám (3 diplomás nő) csak kuncog rajta, hogy "jajj hát igen, a férfiak nem szeretik a házimunkát."
2020. ápr. 14. 22:39
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem tanítottak meg semmilyen házimunkára, életképtelen is vagyok

F

2020. máj. 29. 10:13
 16/16 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__hazimunka__6285769-ho..

Ezt a srácot még vissza is fogták. Akkor hogy a francba ne legyünk életképtelenek??

F

2020. máj. 29. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!