Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy kezdeményezzem a szexet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdeményezzem a szexet a lakotarsamnal? Ma megtudtam hogy szakított a barátnőjével olyan boldog vagyok

Figyelt kérdés
Nekem már régóta tetszik de nem másztam rá mert tudtam hogy van csaja. Na de már nincs és nekem nagyon bejön. Szexelni akarok vele már nagyon
2020. ápr. 6. 20:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, ha arra vártál, hogy szabad legyen akkor elvileg lenni kéne már A vagy B vagy C vagy ABC tervnek, vagy nem?

Elképzeltem, hogy letámadod úgy, mint az anotalkon szokták az embert. :D Írj egy chat üzenetet az ajtajára. Szia! Hány éves vagy? és utána letámadják az embert. Van aki a Sikló Janival van aki invitálja a barlangba.

És mi lesz akkor, ha összejössz vele, a barátnője leszel, és majd a másik csajnak azt hazudja, hogy csak lakótársa van? Ó ne hari, nem gondolkozok több oldalról előre.

Szerintem szimplán hagyni kéne, és ha mutatja jelét, akkor neked is tudni kéne, hogy barátság extra akarsz lenni neki, vagy barátnő, mert ha az utóbbi akkor nem igazán jó ötlet sex-el letámadnod.

2020. ápr. 6. 21:48
 12/13 anonim ***** válasza:
34%
Ha esetleg nem akarna szexelni veled a lakótársad, én szívesen szexelnék veled helyette 😊
2020. ápr. 7. 01:22
 13/13 anonim ***** válasza:
31%
Mászkálj előtte félmeztelenül!
2020. ápr. 7. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!