Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdeményezzek a lakótársamnál? Nem fog lenezni emiatt?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik, szeexelni akarok vele nincs senkije neki sem. 2 hónapja költöztem ide. Nem nagyon szoktunk beszélni mert mindig a szobájában van2019. okt. 13. 12:57
1/13 anonim válasza:
De igen, lehetséges hogy lefog nézni emiatt. Kétlem, hogy szexelne valakivel, akivel nem is beszélget. Az meg nagyon kretén gondolkodásra vall, ha szerinted benne lenne, csak mert nincs senkije......
Az, hogy szingli nem jelent semmit.. ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy bárkinek szabad a pálya...
2/13 anonim válasza:
SEHOGY!
Te fogod megszívni, ha aztán kiköltözik, mert nem akar egy zaklatóval lakni.
3/13 anonim válasza:
Hát előszöris kezdeményezz beszélgetéseket. Hátha lassan megtörik a jég. Ha megkedvel idővel akkor bármi összejöhet. Esetleg ha úgy sem jönne a dolog akkor rásegítesz, hozol haza egy üveg jó bort vagy amit szeret, kicsit iszogattok, hülyéskedtek. Akkor talán van esély. De így szinte ismeretlenül nulla azt hidd el.
4/13 anonim válasza:
Előbb tényleg kicsit beszélgetni kéne, aztán én a helyedben villantanék neki egyik este a fürdőből, vagy reggel, hátha jól reagál rá ;)
5/13 anonim válasza:
Talán előbb beszélgetni kéne.
Azért, mert nincs senkije, még nem fog szexelni veled.
6/13 anonim válasza:
"villantanék neki"
Erre egy nő sem fog ugrani, inkább zaklato kategóriába esel. Esetleg szól a tulajnak, hogy nem tudsz viselkedni. Jesszus.
7/13 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő
2019. okt. 13. 14:03
8/13 anonim válasza:
Ja!!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor más a helyzet!
Fürdés, borotválkozás, majd menj rá!
10/13 anonim válasza:
Borotválkozás?? Hát írta, hogy ő a nő.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!