Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezdeményezzem én a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzem én a szexet?

Figyelt kérdés
Elváltam.Nekem fontos volt a hűség, szeretet, tisztelet, őszinteség, neki nem.A volt férjem előtt egy kapcsolatom volt.Mintha most ébrednék naivitásomból,arra jutottam, hogy megpróbálom érzelmek nélkül...De hatalmas bennem a lelki, erkölcsi,neveltetésbeli gát.Kaptam már ajánlatokat csak szexre, de nemet mondtam.Van egy férfi,aki viszont nagyon vonz, de neki is nemet mondtam, azóta hűvösen viselkedik velem, ha találkozunk.Jövő hétvégén hivatalosak vagyunk ugyanarra a rendezvényre, gondoltam, 1-2 pohár bor után(ha oldódna bennem a feszültség) talán közeledhetnék én. De fogalmam sincs hogyan.
2017. okt. 8. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Miert akarod erzelmek nelkul?
2017. okt. 8. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Hany eves vagy?

Legyel laza, kozvetlen, szokimondo. Vevo lesz ra. Sok mindent nem kell tenni, szerintem benne lesz a levegoben es egyertelmu lesz.

2017. okt. 8. 20:52
 3/6 A kérdező kommentje:

1-nek: mert talán így kevésbé sérülhetek lelkileg, hogy nem szeretem az illetőt.

2-nek: ne nevess ki, nem vagyok fiatal 37.Köszi a tanácsot.Remélem, a bor segít a lazulásban :)

2017. okt. 8. 21:05
 4/6 anonim ***** válasza:
91%

Keress olyat, akire fel tudsz nézni.

Nekem egy hang (az intelligensen megfogalmazott mondataid) azt súgja, biztos lesz olyan aki felfigyel Rád, és méltó erre.

2017. okt. 8. 21:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi, kedves vagy :)
2017. okt. 8. 21:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha egyszer már bepróbálkozott nálad akkor kb. olyan nehéz feladatod lesz mint elkészíteni egy vajas kenyeret. Ha viszont nem tudnád megtenni akkor olyan béna lennél hogy el se mondom mit érdemelnél.
2017. okt. 11. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!