Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem a párom nem mellettünk áll hanem más érdekeit nézi. Túlreagálom?
Szóval elnézést ha hosszú lesz. 2 éve vagyok a párommal mindketten középkorúak vagyunk. Én gazdasági vonalon dolgozok ő gyárban 3 műszakban. Neki és a kollégájának adtak egy céges kocsit a bejáráshoz. A kocsi állandóan a kollégájánál van a két év alatt kb 2szer volt nálunk. Amikor a kolléga kitalálja hogy ő most nem megy dolgozni mert fáj a lába pl a párom a saját kocsinkkal ment be
Ez már kicsit sok volt nekem is. A párom persze elnézi mert haverok. Pedig osztott a kocsi használata fél hónapot nálunk kellene hogy legyen. Mostani helyzetben a kolléga múlthéten pénteken nem ment dolgozni és a kocsit sem akarta visszaadni de a párom elkérte hétvégére mert neki mennie kellett. Mondta nekem hogy megbeszélte a kollégával hogy ma leviszi neki (mindketten szabira vannak küldve a héten) és nála lesz a kocsi mert nekik csak 1 van
Direkt nem vettek kocsit mert a cégest használja a pasi mindenre. Mondtam okés de legyen már nálunk is pár napot ha elkell mennünk valahova stb
Mondta párom jó majd megbeszéli vele hogy hústvét vasárnap hétfön adja oda. Ma levitte a kocsit hazajöttem és megkérdeztem hogy megbeszélték e erre nekem esett a párom hogy nem mert nekik nagyobb szükségük van rá mert ott a feleséget be kell hordani dolgozni stb
És engem szúrt le hogy baszogatom őt stb. Mondtam de megbeszéltük hogy 2 napot itt lesz a kocsi. Erre én ne parancsolgassak stb. A pasi is ugyanolyan szinten van anyagilag mint mi söt. A párom ráadásul elég fukar tegnap 8000ftod festéket sajnált megvenni a kerítésre és amikor mondtam akkor is nekem esett de a kocsit meg az ingyen furikázást meghagyja a másiknak. És persze most is én vagyok a hibás
Én meg lesek hogy megbeszéljük itthon hogy mikor lesz itt a kocsi és még ő mondta az időpontot de vele meg mást beszél meg. Akkor kihez is húz voltaképpen a párom? Úgy érzem nem velem lojális nem azt nézi nekünk mi a jó hanem a másiknak
Ami nem lenne gond ha nálunk meg nem húzná a száját minden szükséges kiadásra pl. Rosszul gondolom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!