Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért kell minden héten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell minden héten valamiért hisztizni hogy megvegyem?

Figyelt kérdés
Mindig kitalál valamit. Neki smink kell cipő kell ruha kell mindig kitalál valamit pedig annyi cucca van már és addig hisztizik még meg nem kapja. Én meg csak azért veszem meg neki mert olyan jó látni mikor utána örül neki
2020. márc. 24. 22:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Mégis hány éves ez a lány? Munkaképes? Dolgozik? Ha nem, miért nem?

Te meg miért engedsz a hisztinek? Jó ez így neked?

2020. márc. 25. 07:21
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a kérdésedre a válasz az, hogy azért, mert megteheti és ezzel a viselkedéssel célt ér.
2020. márc. 25. 07:22
 13/20 anonim ***** válasza:

Ez olyan gyerekes viselkedés részéről, olyan, mint akinek nem volt megfelelő gyerekkora, vagy nem jól nevelték.

Vidd el pszichológushoz.

2020. márc. 25. 07:43
 14/20 A kérdező kommentje:
Ő meg suliba jár nem dolgozik
2020. márc. 25. 07:49
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

9-es vagyok! Nem véletlen írtam amit írtam, ha hisztizik mindig mutasd meg neki. Nem tudom mennyi korkülönbség van köztetek és milyen iskolában tanul. Mert nem írtad, hogy középiskola vagy főiskola vagy egyetem, de a barátnőd gyerek, mert nem tud éretten gondolkodni, tehát ha hosszabb távra tervezel vele, akkor le kéne ülnötök, hogy megbeszéljétek, pláne most, hogy bizony ha mindig van valami amit meg kell venni neki, akkor egy idő után nehéz lesz a rezsit és a létszükségletű dolgokat megvenni.

Nem ismerem az anyagi helyzeted, de a barátnőd hasonlít a start up-ok egyikére, méghozzá a zombi start up, ami mindig viszi a pénzt, ezt nem sértésből írom, mas lenne a helyzet, ha tényleg értelmes dolgokat szeretne, amivel később a te asztalodra is tud letenni köszönet képpen, hogy támogattad, de ez így olyan mintha sugarbaby-t tartanál. Ne haragudj!

Az egy dolog, hogy ha a barátnő meglát valamit és látszik rajta, hogy örülne neki, de nem szól semmit, és te észreveszed, és nagyon szerelmes vagy ezért titokban megveszed neki, és ilyen olyan módon kifejezed a szerelmed, anélkül, hogy kérné, szoktak bizony értékes ajándékot is venni a férfiak mind a nők, ha igazán szerelmesek, attól függetlenül, hogy anno maskent gondolkoztak ilyen dolgokról, de ez már nem az, itt konkrétan egy éretlen kislány hisztizik aki már most betudott manipulálni, lehet, hogy nem nagy értékű dolgokért hisztizik, de később mi lesz?

2020. márc. 25. 08:22
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Te választottad, amúgy meg nem kell megvenni neki. Miért, mert gyerekes.
2020. márc. 25. 09:10
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy 10-esnek igaza van, te választottad!
2020. márc. 25. 09:40
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Összejössz egy éretlen, hisztis, kihasználó pitsával, aztán csodálkozol, hogy egy éretlen, hisztis, kihasználó pitsa. Ügyes vagy.
2020. márc. 25. 10:30
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves ő, és mennyi vagy te?
2020. márc. 25. 10:55
 20/20 A kérdező kommentje:

Ő most lesz 20 éves egyetemre jár.

Én 23 vagyok

2020. márc. 25. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!