Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell minden héten valamiért hisztizni hogy megvegyem?
Figyelt kérdés
Mindig kitalál valamit. Neki smink kell cipő kell ruha kell mindig kitalál valamit pedig annyi cucca van már és addig hisztizik még meg nem kapja. Én meg csak azért veszem meg neki mert olyan jó látni mikor utána örül neki2020. márc. 24. 22:36
1/20 Noren1989 válasza:
Nyugi, aludjál egyet. Holnap meg dobd ki, ha ennyire problémát jelent.
2/20 anonim válasza:
Mert egy hisztis, penzehes novel vagy egyutt. Es ez nem lesz jobb. Megszokod vagy keresel normalisat.
3/20 anonim válasza:
Minden pénzéhes ribira jut egy könnyen fizető, kihasználható balek.
Aki rongynak áll, miért csodálkozik ezen?
4/20 anonim válasza:
Mert tudja, ha eleget hisztizik megveszed neki. Kihasználja ezt a gyengédet. Ennyi.
5/20 anonim válasza:
Először azt hittem h a lányodról írsz...
6/20 anonim válasza:
#5 ugyanerre gondoltam, hogy nem a kislányáról beszél?
Amúgy miért nem veszi meg magának a nő?
7/20 anonim válasza:
Csatlakozom 😁Én is megnéztem a kategóriát,azt gondoltam a gyerekvállalás kategóriába tévedtem.
9/20 anonim válasza:
Egy lapra írd rá egy nyilacskával ami rád mutat, hogy ez a pasi eladó, és írj egy kérdést is:
Megvegyem neked? :)
Hagy örüljön! :'D
10/20 anonim válasza:
Mi lesz később ha most ezt műveli. Én a helyedben azon hisztiznek hogy menjen el dolgozni és ő is rájön le az asztalra valamit ne csak a hiszti.
Dobd ki mint egy elhasznált zsebkendőt, nem ér semmit az ilyen nő. Az életben semmire nem fogsz haladni ez a nő miatt. Megéri? Gondold át....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!