Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti hogyan élnétek ezt meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan élnétek ezt meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A barátom nagyon fiatal, 19 éves ,apukájától örökölt 150 hektár földet, valószínűleg jól megél majd belőle, az éves bevétel bőven 50 millió fölött van. Már 14 éves korunk óta együtt vagyunk, én is 19 vagyok. A barátom azt mondta, hogy ha szeretnék menjek egyetemre, mert az az álmom, de ha nem, akkor jó lenne ha ketten vinnénk a családi gazdálkodást és céget. Persze én nem merem ezt megtenni, mert akarmi tortenhet és semmi végzettséggel nem tudok megélni, ha úgy adódna, szóval mindenképpen el szeretnék végezni egy biomérnök szakot, mert az az álmom.

Aztán a folytatás valószínű az lenne, hogy együtt dolgoznánk otthon, de ebben nekem egy forintom nem lenne benne, és nagyon zavarna..ő olyan pénzekről beszél, amit én életemben nem láttam összesen. Nagyon szeretem de félek hogy ez tönkre fogja tenni a kapcsolatunkat, mert én nem akarok egy eltartott valaki lenni, utálok ajándékokat kapni, stb... mit tennének a helyemben? Hogyan élnétek ezt meg?

2020. márc. 23. 22:04
 1/1 anonim ***** válasza:
74%
Ha az egyetem az álmod akkor kezdd el!! Saját pénzből finanszírozd és már nem leszel eltartott. Egyetemet befejezni 3-4-5 év. Addig lesz valamennyi pénzed. :)
2020. márc. 23. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!