Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érint titeket ha a párotok ellenkező neművel barátkozik?
Attól függ mi célból ismerkedik, és milyen szintig terjed a barátság/kapcsolat.
Azt nem nézném jó szemmel természetesen ha egy újdonsült barátnő (nő vagyok)napi szinten jelenne meg a párom életében a magánéletünket megvitatva.
Ha esetleg valami hobbi kapcsán jelennének meg új emberek az életében azt talán elfogadnám.
Viszont nem hinném,hogy bárki elfogadná, megértené azt,ha ismeretlenekkel flörtölne, ismerkedne a párja. Mi célból?
Én hagyom. Joga van ismerkedni. A hűség és bizalom nélkül amúgy se mennénk semmire. Vonzó fiatal nő, lesznek még bőven férfiak, akik próbálkoznak majd nála, ezt neki kell kezelnie, nem nekem a pincébe zárnom.
Az előző kapcsolatom arra ment rá, hogy túl sokat engedett a lány a felé irányuló bókoknak, és az önbizalom hiányának arra volt szüksége, hogy idegen pasik érdeklődjenek utána. Majd egy nap arra ébredt, hogy én nem vagyok tökéletes, míg a másik fél minden téren az. Persze ha nem vesszük számításba a dohányzást, az aluliskolázattságot, az alkoholt, a szakmát, az életvitelt, ami, mikor velem jött össze, még a prioritások plafonján volt. De hát, egy kerekre gyúrt fenék és hosszú fekete haj ezeket kompenzálja.
Úgy vagyok vele, hogy ha a lányt képes elrabolni rövid távon egy szép fiú, akkor inkább vigye el, és zárjuk rövidre hamarább a dolgot. Én részemről mindig mindent beleadok.
Rosszul! A régi barátokkal nincs baj, nekem is van férfi! De ha már velem van ne ierkedjen nőkkel sztm! Énsem teszem és szerencsére párom is igy gondolja!
N27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!