Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok! Ti szoktatok fingani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti szoktatok fingani a barátotok előtt?

Figyelt kérdés
2020. márc. 15. 21:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%

Én még annak is örülnék ha popsinyalás közbe kinyomna egy fingot egy lány ,

Ha szeretek valakit akkor a fingját is

Szóval ha fingania kell hagy fingjon

2020. márc. 15. 22:53
 12/20 anonim ***** válasza:
44%
11-es te beteg vagy nyaktol felfelé😂😂
2020. márc. 15. 23:06
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nyakamra is finghat
2020. márc. 15. 23:33
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. márc. 16. 00:29
 15/20 anonim ***** válasza:
74%

Mondjuk tobb szobank van, ez is igaz. Pasi fingott hamar. En nem hulyeskedek, 11 ev alatt egyetlen egyszer hallott fingani. (Szagnal a masik szoba trukk...) Nyolc ev utan hazasodtunk ossze, es ketto nappal a hazassagkotes utan utcan egy szep hangosat. (Vasarnapi ebed utan seta kozben a tempom tornyat fenykepeztem, es ehhez labujjhegyen allva mozdulatlanna dermedve koncentraltam.)

Ez mar akkora poen volt, hogy a hiusagom se serult, ugy rohogtunk, hogy szerintem padlot is fogtunk. Oriasi volt. De azota se... Egyreszt laktoz elhagyasa ota alig kell, masreszt annyira hiu vagyok, hogy valahogy tudat alatt atprogramozom magam. Mikor nincs kozel, akkor piff, puff.

2020. márc. 16. 01:49
 16/20 anonim ***** válasza:
#15 😂😂😂
2020. márc. 16. 06:03
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen, és ő is szokott. Néha még duettezünk is, meg versenyzünk hogy ki tud nagyobbat.

Mivel nem fogyasztunk húst, rengeteg hüvelyest eszünk, babot, lencsét, borsót kb minden nap, így eléggé szelesek vagyunk és bőven elég nyilvános helyen visszatartani. Puffadtam már fel annyira, hogy 6 hónapos terhesnek néztem ki, köszönöm otthon nem akarok ezzel szenvedni. Hogy Shrekket idézzem, jobb kint mint bent.

2020. márc. 16. 12:57
 18/20 anonim ***** válasza:
17es vagyok, hozzátenném, hogy a nagyon durva puffadás laktózérzékenység miatt volt, egy ételen elfelejtették feltüntetni, hogy tejet tartalmaz
2020. márc. 16. 13:00
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem vagyok széles. A gázok reggel távoznak, amikor a wcn ülök.

Viszont van olyan, hogy egy egy étel kreál gázt, nem kényelmetlen, nem kikínlódom, csak hupsz.... Az jobban zavar, ha valakin látszik, hogy épp produkálni akar, és úgy ereget.

10 év után már nem téma köztünk a fing, de, mert a férjem nem akarja a diétáját, amitől sajna ő szeles...

2020. márc. 16. 17:47
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Mindketten. Egyikünk se fog wcre rohangàlni mint a mérgezett egér, és a gyomorgörcsöt se vàrjuk meg. Ha az ember a pàrja mellett nem lehet kényelemben, és az egyik ilyenek miatt rigyàl, akkor az nem egy jó kapcsolat.
2020. márc. 16. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!