Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szoktatok fingani a barátotok előtt?
Én még annak is örülnék ha popsinyalás közbe kinyomna egy fingot egy lány ,
Ha szeretek valakit akkor a fingját is
Szóval ha fingania kell hagy fingjon
Mondjuk tobb szobank van, ez is igaz. Pasi fingott hamar. En nem hulyeskedek, 11 ev alatt egyetlen egyszer hallott fingani. (Szagnal a masik szoba trukk...) Nyolc ev utan hazasodtunk ossze, es ketto nappal a hazassagkotes utan utcan egy szep hangosat. (Vasarnapi ebed utan seta kozben a tempom tornyat fenykepeztem, es ehhez labujjhegyen allva mozdulatlanna dermedve koncentraltam.)
Ez mar akkora poen volt, hogy a hiusagom se serult, ugy rohogtunk, hogy szerintem padlot is fogtunk. Oriasi volt. De azota se... Egyreszt laktoz elhagyasa ota alig kell, masreszt annyira hiu vagyok, hogy valahogy tudat alatt atprogramozom magam. Mikor nincs kozel, akkor piff, puff.
Igen, és ő is szokott. Néha még duettezünk is, meg versenyzünk hogy ki tud nagyobbat.
Mivel nem fogyasztunk húst, rengeteg hüvelyest eszünk, babot, lencsét, borsót kb minden nap, így eléggé szelesek vagyunk és bőven elég nyilvános helyen visszatartani. Puffadtam már fel annyira, hogy 6 hónapos terhesnek néztem ki, köszönöm otthon nem akarok ezzel szenvedni. Hogy Shrekket idézzem, jobb kint mint bent.
Nem vagyok széles. A gázok reggel távoznak, amikor a wcn ülök.
Viszont van olyan, hogy egy egy étel kreál gázt, nem kényelmetlen, nem kikínlódom, csak hupsz.... Az jobban zavar, ha valakin látszik, hogy épp produkálni akar, és úgy ereget.
10 év után már nem téma köztünk a fing, de, mert a férjem nem akarja a diétáját, amitől sajna ő szeles...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!