Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottatok/éreztetek már álomnőt fingani? Titeket kiábrándított?
Én 4 évvel ezelőttig féltem a szép nőktől. Aztán az egyik munkám kapcsán megismert modell csaj befingott a kocsimba, elég durván büdös volt meg hangja is. Onnantól nem félek a legjobb csajoktól se, már tudom hogy ugyanolyanok mint bárki más. Előtte is tudtam hogy van emésztésük, de valahogy mégse tudtam elképzelni. Azt hittem hogy egy modell csaj valahogy képes mindent visszatartani vagy úgy intézni hogy soha senki ne vegye észre. Pl volt szebb barátnőm aki nálam lakott 4 hónapig de soha nem láttam kakilni menni! És sokat evett! Most vagy a munkahelyén el tudta rendezni vagy éjszaka járt ki. A pukit meg szerintem akkor rendezte amikor kiment cigizni. De még a szagát se éreztem soha hogy csinált volna valamit. 3 percnél nem volt többet kinnt sose. Egyszer rányitottam az ajtót hátha lebuktatom de nem jött be! (Jó ez bunkóság, de ő mindig rámnyitotta napi szinten)
Ti hogy vagytok ezzel? Mik a tapasztalaitok? Komolyan kérdezem, hülyeséget ne írjatok. Élőben nem lehet a haverokat megkérdezni erről.
ÉdesjóIstenem...
Majd ha valamelyik barátnődet elkapja a cifrafosás....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!