Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az alapvető feladata a férfinek és a
nőnek külön-külön egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nem célom semmiféle dogma erősítése vagy gyengítése, inkább csak a ti véleményetekre, tapasztalataitokra vagyok kíváncsi.
Ilyenekre gondolok hogy a férfinek a dolga hogy megkeresse a napi betevőt, javítson meg mindent a ház körül, biztosítsa az életszínvonalat a családnak. A nőnek hogy vezesse a háztartást, nevelje a gyerekeket.
Nyilván ezek nagymértékben változatnak, pl ha nincs gyerek a nő is el tud menni dolgozni, illetve a férfi is tudja vinni a háztartást.
Mi az amit egyik fél jobban meg tud oldani a másiknál?
Ó, abszolút nem vagyok "femináci". Rosszul vagyok a manapság feminizmusnak csúfolt parádénak. Women's March, ah, az is egy rémálom.
Viszont ostobának tartom azokat, akik nem tudnak kiszakadni egy több ezeréves, már lehunyt sztereotípiákra épült rendszerből és undorodva nézi, ahogy mások szabadon alakítják az életüket a saját szájízükre.
2020. márc. 14. 13:10
42/51 anonim válasza:
Nemcsak femináci vagy, de a szövegértési képességed is nulla. Továbbá, ahogy a marxisták általában, nem vagy képes elfogadni más véleményt a sajátodon kívül.
2020. márc. 14. 13:11
43/51 anonim válasza:
én gyerekként egy olyan családmodellben nőttem fel ahol apukám hozta haza a pénzt, anyukám meg otthon volt velem 16 évig és csinálta a házimunkát meg nevelt.. azt kell mondjam,hogy nekem eszem ágában sincs ezt követni. egyáltalán nem tetszett az az életmód amit anyukám élt ezért én teljesen más életet képzelek el magamnak. szülni nem fogok, inkább az álmaimnak élek és hogyha párkapcsolatot akarok majd, akkor elvárom, hogy a férfi is teljes ember legyen, ne kelljen a feneke alá tolni mindent, önellátó, kiegyensúlyozott ember legyen aki ugyanúgy kiveszi a részét a munkákból ahogy én is. nem várok el se többet se kevesebbet mint amit én is meg tudok csinálni..
Én az élet minden területével úgy vagyok, hogy amíg nem ártasz másnak, csinálj, amit szeretnél. Ha te takarítónőnek gondolod a nőket, csak tessék.
Öröm volt beszélni, de 10 perc és itt van a vonatom, nem kéne lekésni. További kellemes gyűlölködés, csak nehogy fel kelljen mosni otthon! Jujuj.
2020. márc. 14. 13:14
45/51 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseket tiltanám be, mert nincs olyan, hogy erről Magyarországon kulturáltan vitatkozni lehessen egy névtelen fórumon.
2020. márc. 14. 13:19
46/51 anonim válasza:
Én sem szülök, főleg mert nem akarom, hogy olyan férfiakkal legyen körülvéve, akik olyan korokat akarnak visszahozni, amiben nem is éltek. Remélem, a világ tele lesz gyönyörű barna, fekete kisgyerekekkel, te meg belefulladsz a szarodba, mert anyád nem kapar ki belőle.
2020. márc. 14. 15:42
47/51 anonim válasza:
Egy magadfajta feminácitól már azon sem lepődök meg, hogy rasszista vagy, és a fehér faj kihalásában reménykedsz.
2020. márc. 14. 16:11
48/51 anonim válasza:
Csak egy aprosag
Ha mind a ket fel dolgozik egyutt el
Akkor evidens h a hazimunka is felesbe megy.
Leven a faszi is ott lakik eszik koszol mostalant gyart porol eszik iszik alszik ezc...
Milyen jogon varna el h a no ugyan annyi munka utan meg masodik muszakba kinyalja a szegeny tehetetlen pasika segget???
Mar nem azert de a pasi nem a nonek segit be a hazimunkaba hanem megcsinalja a maga reszet benne. Ennyi!
2020. márc. 14. 21:10
49/51 anonim válasza:
Igen, ha mindketten dolgoznak, akkor a házimunkának is felesbe kellene mennie, nem pedig a férfinek kellene kiszolgálnia a nőt még otthon is, ahogy ti feminácik elvárjátok.
2020. márc. 15. 10:15
50/51 anonim válasza:
Tök mindegy, de valamennyi munkamegosztás jó, hogy ne kelljen mindkét félnek részletekig beleásni magukat minden témába. Rajtuk áll, hogy osztják meg a feladatokat, de mondjuk a férfiak keze általában erősebb, a nők meg jobban szeretnek gondoskodni általában. Úgyhogy ez alapján lehet elosztani a feladatokat, de főleg az alapján hogy konkrétan a két személy milyen, és mit szeret jobban, függetlenül attól hogy férfi vagy nő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!