Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek mi az alapvető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi az alapvető feladata a férfinek és a nőnek külön-külön egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nem célom semmiféle dogma erősítése vagy gyengítése, inkább csak a ti véleményetekre, tapasztalataitokra vagyok kíváncsi.

Ilyenekre gondolok hogy a férfinek a dolga hogy megkeresse a napi betevőt, javítson meg mindent a ház körül, biztosítsa az életszínvonalat a családnak. A nőnek hogy vezesse a háztartást, nevelje a gyerekeket.

Nyilván ezek nagymértékben változatnak, pl ha nincs gyerek a nő is el tud menni dolgozni, illetve a férfi is tudja vinni a háztartást.

Mi az amit egyik fél jobban meg tud oldani a másiknál?

F

2020. márc. 14. 00:49
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
92%

En meg nokent nem tudok takaritani, de munkahelyen tobb eszem van, mint a legtobb ferfinek. A “nem tudok” alatt pedig azt ertem, hogy sokkal nagyobb rend lesz, ha a parom takarit vagy egyutt csinaljuk, mert neki jutnak eszebe a kis reszletek, amiktol tenyleg tisztasag es rend lesz, mig en letudom az egeszet a porszivozas, felmosas es a szetszort cuccok elpakolasaval. De o az aki eszreveszi, hogy foltos az ejjeliszekreny, mossunk fel az agy alatt is mert mar regen volt, le kene pucolni az ablakot, mert alig lehet kilatni rajta es stb. Es nem derogal neki megcsinalni sem ezeket🤷🏼‍♀️

Mellesleg ha nem jarok dolgozni, akkor depresszios leszek, mert hiaba van hobbim itthon, az epp egy olyan dolog, ami relaxal, de ha nincsenek kihivasok, megoldando problemak a napjaimban, akkor nem igazan van szuksegem arra sem. Kb a kotelezo fel evet kibirnam itthon egy gyerekkel, de utana kikeszulnek, ellenben a parom allandoan hajtogatja, hogy annyira jo lenne csak itthon lenni es nem a munkahelyi baromsagokkal foglalkozni hosszutavon, hogy szerintem meg tudunk majd egyezni ebben a dologban, a masodik fel evet eltoltheti o itthon. (Mar volt szo rola, hogy o szivesen elbabazna itthon, szoval nem en eroltetnem ra a dolgot.) Es mindenkinek jo lesz.

Szerintem amugy ezt minden par meg tudja beszelni, az a ferfi aki el akar tartani egy not, boven talalhat olyat, ne azokat akarjatok mar bezarni a lakasba, akik inkabb dolgoznanak :D

2020. márc. 14. 11:51
 32/51 anonim ***** válasza:
0%

#20 A fiatal srácok általában olyan balekok, hogy hajlandók kiszolgálni egy nőt: el is tartani, és a házimunka 100%-át elvégezni helyette. Kösz, én inkább maradok egyedül.

Egyébként a takarítással kapcsolatban elfelejtettem reagálni. Erről beszéltem, hogy neked, mivel nő vagy, magától értetődő dolog a takarítás. Nekem és sok férfitársamnak nem az. Viszont ahogy már említettem, nők közül meg sokan képtelenek eltartani magukat. Ezért egészítette ki egymást férfi és nő remekül több ezer évig.

2020. márc. 14. 11:54
 33/51 anonim ***** válasza:
93%

Én már csak nevetni tudok, azokon, amit írsz, 46%-os. Mindegy, legalább nem ismerek személyesen olyan embereket, akiknek a takarítás megterhelő lenne, vagy egy diktatúrával és elnyomással teli világot sírnak vissza.

Nálunk amúgy a barátom szokott az esetek 99%-ában sütni, főzni, mert szeret és jó benne. Portalanítani is ő szokott, mert én a porra allergiás vagyok. Tudom, lenézendőek vagyunk.

2020. márc. 14. 11:57
 34/51 anonim ***** válasza:
0%
Diktatúrával és elnyomással teli világ van most is. Annyi a különbség, hogy régen jó diktatúrák is voltak, most pedig rossz diktatúrában élünk. A másik különbség, hogy korábban egyik nem sem volt különösebben elnyomva, a mostani világban viszont elnyomják a férfiakat, mert nekünk kell mind a nőt eltartani, mind a házimunkát elvégezni.
2020. márc. 14. 12:43
 35/51 anonim ***** válasza:
93%
Normális nőt keres, és akkor fele-fele a házimunka meg az eltartás is. Ja, hogy kell a miniszoknyás instapitsa? Akkor dolgozz, takaríts.
2020. márc. 14. 12:45
 36/51 anonim ***** válasza:
87%
Miért olyan nehéz megértened, hogy minden pár úgy osztja be a teendőiket, ahogy jónak látják? Ez miért zavar téged?
2020. márc. 14. 12:52
 37/51 anonim ***** válasza:
100%

"Erről beszéltem, hogy neked, mivel nő vagy, magától értetődő dolog a takarítás."

A férfiakról azt mondják, logikusabbak, hát hogy a manóba tudnak ekkora sületlenséget összehordani? Sokkal jobban tisztelném azt a férfit, aki bevallaná, hogy utál főzni, takarítani, nem akar ilyenekkel törődni, csinálja a nő. Nyilván szánalmasnak tartanám, de legalább őszinte lenne. De még az sem.

2020. márc. 14. 12:53
 38/51 anonim ***** válasza:
0%

"Normális nőt keres, és akkor fele-fele a házimunka meg az eltartás is. Ja, hogy kell a miniszoknyás instapitsa? Akkor dolgozz, takaríts."

A miniszoknyás instapitsa és a magukat normálisnak tekintő nők között ma már kb. csak külsőre van különbség. Te mennyi házimunkát végeztél a héten? Ja, hogy nálad is a pasid dolgozik? Nahát, nahát...

"Miért olyan nehéz megértened, hogy minden pár úgy osztja be a teendőiket, ahogy jónak látják? Ez miért zavar téged?"

Engem ugyan nem zavar. Ha a férfi akkora balek, hát szolgálja a nőt, csak nekem ne kelljen.

"A férfiakról azt mondják, logikusabbak, hát hogy a manóba tudnak ekkora sületlenséget összehordani?"

Igen, logikusabbak vagyunk. Ti feminácik viszont képtelenek vagytok a gondolkodásra, csak azt fújjátok, amit az agymosó médiában hallotok.

2020. márc. 14. 13:03
 39/51 anonim ***** válasza:
92%
Akkor minek hisztizel itt? Senki nem vár el tőled semmit. Akkor pedig nem édes mindegy, hogy mások hogyan élnek?
2020. márc. 14. 13:06
 40/51 anonim ***** válasza:
0%
Azért, mert ugyanannyi jogom van válaszolni a kérdésre, mint neked, még akkor is, ha nektek femináciknak nem tetszik a véleményem.
2020. márc. 14. 13:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!