Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom két éve jogerősen elvált, vagyonmegosztással, azonban nem akarják eladni a közös házat, abban a volt feleség él egyedül. Szerintetek ez elfogadható?
Örülj annak hogy nem akar beszállni a törlesztésedbe és nem vásárolgat ezt azt a lakásba. Ne is hagyd hogy fizessen. A rezsi viszont legyen feles.
Úgyis szètmentek és akkor nem kell balhézni, nem követelheti a részét. Az ismerősöm pasija fizette a részketeket, amikor szétmentek tartotta a markàt, pereskedett hogy ő mennyi pénzt rakott a házban. Még jó hogy nem került utcàra a csaj.
A pasidèk egyébként nem vâltak el csak paíron. Abban sem vagyok biztos hogy nincs szex köztük
Úgy él mint egy törökbasa a háremben.
Nyugodt szívvel dobd ki.
Láttad te a valasi papírt? Vagy csak mondja?
Igen, láttam és olvastam a válási papírt, ott van benne a vagyonmegosztás is, hogy közös házat el fogják adni stb. Ez biztos igaz. Akkor még nézegette is az ingatlanárakat, keresett ingatlanügynököt, beszélt erőpl, csak aztán szépen elmaradt a téma, és ma már ha rákérdezek, akkor megkapom, hogy "semmi közöm hozzá". Hát lehet, de akkor neki se legyen köze az én ingatlanomhoz.
Egyébként eredetileg arról volt szó, hogy a felesége a két "gyerekkel" visszaköltözik a szüleihez egy másik településre, ezzel sezmben decemberben a közös házuk mellett nyitott egy üzletet, vagyis tartós ottlétre rendezkedett be. Szerintem valamiről megegyeztek, amiről nem tudok.
Valószínű sok mindenről nem tudsz, nemcsak erről.
Nehogy vállalj gyereket olyannal, aki bármire is azt mondja, semmi közöd hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!